Aktywne Wpisy
Koziom +51
Generalnie też macie wrażenie, że ten rząd się pogubił i panuje chaos informacyjny?
#powodz
#powodz
drivex +31
#powodz
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
Połowa tagu już chyba zapomniała jaki to śliski typ i gdyby nie to, ze jest zamieszany w ta aferę, to byłby pierwszy do robienia na niej zasięgów, oceniania ludzi i wydawania wyroków.
Myślicie ze dlaczego Boxdel zaczął przekazywać dowody Wardędze dopiero jak dowiedział się ze film i tak wyjdzie i będzie tez o niego zahaczał ? Po prostu już wtedy zaczął działać w kierunku wybielania się i wiedział ze będzie mógł mówić - „ przecież przekazywałem Sylwkowi dowody”. To w takim razie dlaczego nie przekazywał ich wcześniej ? Oczywiście ze liczył ze to nigdy nie wyjdzie.
Bezpośrednio po filmie gość dodaje materiał, z d--a która najpierw ich oskarżała a teraz nie widzi problemu żeby wpłynąć i manipulować emocjami widzów. Facet zamiast się tłumaczyć to wrzuca pod pociąg innego twórcę, żeby tylko odwrócić od siebie uwagę.
I na koniec - JEMU NIE JEST PRZYKRO ZE TO ROBIŁ, JEST MU PRZYKRO BO TO UJRZAŁO ŚWIATŁO DZIENNE.
@edit. A gdyby nie ujrzała, to cała śmietanka dalej trzymała by się w tej samej zmowie.
#famemma
Natomiast nie oszukujmy się, jego film jest cyniczny - występuje w nim dziewczyna, która kilka dni wcześniej dostarczała na niego materiały, żeby go pogrążyć, ale nagle jej się odmieniło i mówi, że go zna 10 lat i że jest dobrym człowiekiem. Czyli w tle intensywna praca żeby przekonać ofiarę, a
@maszszluga nie wybielanie. Zachował się c-----o i tak sam on to tez skomentował. Ale czy zasługuje na taki lincz i zestawianie go z gosciem NA KTOREGO SĄ MATERIAŁY PEDOFILSKIE, jest moim zdaniem nie na miejscu.
edit.
zestawienie z gosciem.. zwyrol umiescil go w tym samym filmie, ale oddzielil go narracja, nie naciagal faktow, nie manipulowal.
wokol tej akcji jest wiele kontrowersji. sam zwyrol ponownie wykazal sie cwaniactem bo i jemu palilo sie pod d--a.
niemniej, kazdy