#polishcoin Precyzyjnie o godzinie 20:00 będzie pompka w głosowaniu na polishcoin na mintpal, zainteresowani mogą także głosować, dozwolone są 3 głosy jako niezarejestrowany użytkownik, oraz 6 głosów jako zarejestrowany. Więcej na godzinę nie należy głosować bo mogą usunąć nas z listy głosowania co już raz uczyniono. a polishcoin jest już wysoko. Dzisiaj o 20tej pompka głosowania. Wszyscy głosujemy. Przekazuję tylko info od deva PolishCoin. Link do głosowania: https://www.mintpal.com/voting Jesteśmy już na 9tym miejscu. Od nas wszystki zależy na jakim miejscu będziemy jutro :)
@kryptoaukcjePL: bo wasze PCC to porażka. No tak! Da sie głosować częściej niż 6 razy, zapomniałbym. Ale dzięki za przypomnienie, czas zagłosować na jakieś sensowne coiny
@KryptoKursyPL: Każdy ma swoje zdanie. PCC to nie jest moje PCC , jestem tak samo jak Wy zwykłym szarakiem który ma nadzieję że PCC będą miały kiedyś jakąś w miarę fajną wartość;)
@kryptoaukcjePL: po pierwsze nie jak "wy", jeżeli mi odpowiadasz to zapewniam, że mam gdzieś tego super coina. Napisałem "wasze" zaraz po tym, jak Ty napisałeś "nasze". Ahhh, ta logika
@only: Nie, mylisz się, przy pierwszym głosowaniu używane były boty, i PCC usunięto z listy, teraz jest głosowanie głównie poprzez wpłaty BTC, po 20tej będzie duże pompowanie głosów. W jaki sposób, domyślcie się. Zapewniem że nie przy użyciu BOTÓW.
@kryptoaukcjePL: nie pogrążaj sie już, znam już Twoją inteligencję i logikę. Poobserwuję tą mega pompę, na pewno PCC bedzie pierwsze! Gratuluje z gory!
#kryptowaluty