Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz

Przekaż, klapka z dzisiejszego gniota 936 jest taki.

"grażyny i ziutki nie mogę prowadzić nowego biznesu,a przy tym zarabiać, xD, bo muszę opiekować się córką mojej znajomej, xd co drugi tydzień i to tylko popołudniami /przedszkole/ i skupiał się będę tylko na tym i jeszcze lajtop szwankuje, to" weźcie tam wpłaćcie hajsiwko, bo potrzebuję waszej kaski"

Taką przyjąłem kreację,

Wasz Klapek.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UmazanyPieprzem: No jak przecież ty go rozgryzłeś i wiesz że wychowuje i łoży na nieswoje dziecko. Klapek, na nieswoje dziecko daje pieniądze. On nawet na swoje w Polsce niechętnie płaci a ty sugerujesz że sypałby hajsem na obce? Twoja narracja nie trzyma się kupy.
  • Odpowiedz
  • 15
@WielkiPowrut88 to, że dziecko jest wykorzystywane, do kruszenia serc potencjalnych "dawców", to nie mam wątpliwości. Sądzę, że wielu na tagu takich wątpliwości nie ma.
Wykorzstywane instrumentalnie, między innymi aby wpłynąć na emocje grażyn.
Sprawa np. PNIACZKÓW /próchnicy zębów mlecznych" wielokrotnie poruszania na tagu, jest przez klapka "monitorowania", "utrata słuchu", "nadmiar zadanych słodyczy", "sikanie w wieku ponad 4 lat w pieluchę"
Czy do tego doprowadza ojciec? Nie sądzę.
Chociaż może i jest
  • Odpowiedz
@WielkiPowrut88: A skąd taka pewność, skoro od kilku lat nie pozwalają mu wpisać się jako ojciec w akta. Na jednym z gniotów neonazista kiedy był u mitomańskiego alkoholika wysprzęglił się, w obecności tego zaniedbanego dziecka mówiąc coś w stylu: "junku, wujkowie zabiorą cię nad morze" i wskazał na degenerata i siebie. Czerwony ryjec chwali się wszem i wobec zdjęciami z plemiennego ślubu, a nigdy nie pokazał twaroga w ciąży ani
  • Odpowiedz
od kilku lat nie pozwalają mu wpisać się jako ojciec w akta.

@dzielnyiloczyn: Nie pozwalają xD łykasz jego bajdurzenia. Ostatnio sam się wysprzęglił że brak aktu z nim wyklucza go z obowiązku płacenia alimonów. To od początku był jedyny powód. Zapylił twaroga po pijaku, wpadła rodzinka z maczetami, przymusili do plemiennego obrządku ale już aktu nie dopilnowali i piskorz im się wyślizgnął.
  • Odpowiedz
a nigdy nie pokazał twaroga w ciąży ani zaniedbanego dziecka kiedy było jeszcze malutkie tyci tyci.

@dzielnyiloczyn: przeciez na fb swego czasu były foty twarozka z gapą jak była brzuchata. Nie wiem czy usunęła już, więc akurat fotki jakieś były z tego okresu.
  • Odpowiedz