Aktywne Wpisy
McBreed +334
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Przekaż, klapka z dzisiejszego gniota 936 jest taki.
"grażyny i ziutki nie mogę prowadzić nowego biznesu,a przy tym zarabiać, xD, bo muszę opiekować się córką mojej znajomej, xd co drugi tydzień i to tylko popołudniami /przedszkole/ i skupiał się będę tylko na tym i jeszcze lajtop szwankuje, to" weźcie tam wpłaćcie hajsiwko, bo potrzebuję waszej kaski"
Taką przyjąłem kreację,
Wasz Klapek.
Wykorzstywane instrumentalnie, między innymi aby wpłynąć na emocje grażyn.
Sprawa np. PNIACZKÓW /próchnicy zębów mlecznych" wielokrotnie poruszania na tagu, jest przez klapka "monitorowania", "utrata słuchu", "nadmiar zadanych słodyczy", "sikanie w wieku ponad 4 lat w pieluchę"
Czy do tego doprowadza ojciec? Nie sądzę.
Chociaż może i jest
@UmazanyPieprzem: Ja również
@UmazanyPieprzem: Nie zapominaj że on już jedną córkę ma, nie widział jej o kilku ładnych lat i nie czuje takiej potrzeby. Tak się zachowuje ojciec? Chyba że córka w pl też nie jego.
@dzielnyiloczyn: Nie pozwalają xD łykasz jego bajdurzenia. Ostatnio sam się wysprzęglił że brak aktu z nim wyklucza go z obowiązku płacenia alimonów. To od początku był jedyny powód. Zapylił twaroga po pijaku, wpadła rodzinka z maczetami, przymusili do plemiennego obrządku ale już aktu nie dopilnowali i piskorz im się wyślizgnął.
@dzielnyiloczyn: przeciez na fb swego czasu były foty twarozka z gapą jak była brzuchata. Nie wiem czy usunęła już, więc akurat fotki jakieś były z tego okresu.
zdjęcie ze ślubu jest z 4 lipca 2018,
zdjęcie wyżej 31 marca 2019
pierwsze zdjęcie dżunku 9 czerwca 2019
wszystko jest na fb u twaroga