Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Niemiecki to legenda,jeszcze niedawno nie można było nic złego o nim powiedzieć by nie zostać skrytykowanym,ale społeczność jest kapryśna.
I o ile tylko teraz wypomina mu się zostanie lateksem ja przypominam,że pomnikarzowi nie przeszkadzał los Nera.

Jak oceniasz Niewińskiego?

• Złoty człowiek i najlepszy reżyser na Szkolnej 20.9% (36)
  • Nie przepadam za nim ale miał dobry wpływ na US17 41.3% (71)
  • Od początku nie lubiłem go i jego filmów 15.1% (26)
  • Trudna postać w ocenie/Nie mam zdania 22.7% (39)

Oddanych głosów: 172

• 12
@hahi-hohe: ja tam niemca nigdy specjalnie nie lubilem. Nie trafia do mnie jego poczucie humoru a to podpowiadanie zza kamery doslownie mnie gotowalo, chociaz trzeba mu oddac ze to on rozkrecil nowa faze uniwersum, w ktorej to narodzil sie major suchodolski. O zaopatrywanie szkolnej w bezdomnych, ktorym za ciezka robote przy pomnikach placi pewnie ze 2 dychy i flaszke wodki zostawiam do wlasnej oceny kazdemu, jednak chyba wszyscy sie zgodzimy ze
@hahi-hohe: Tak jak zawsze oceniałem. Jedna z najbardziej zasłużonych osób w uniwersum, ba, pokusiłbym się nawet o stwierdzenie że gdyby nie on to nie było by szkolnej jaką znamy. Dużo stracił w moich oczach układając się ze sławkiem i przestając nagrywać. Większość widzów za bardzo wkręca się w ten serial i mylą go z rzeczywistością. W dupie mam co oni sobie robią poza kamerami, bo liczy się tylko show. Na moje
@OkuratnyGoryl:

- Powiedz mi zatem, czemu nieustannie mówisz o dobrych ludziach? Czy tak nazywasz wszystkich ludzi?

- Wszystkich, odpowiedział więzień. - Na świecie nie ma złych ludzi.

Pierwszy raz spotykam się z takim poglądem - powiedział Piłat i uśmiechnął się - ale, być może za mało znam życie! Czy wyczytałeś to w którejś z greckich ksiąg?

- Nie, sam do tego doszedłem

- I tego nauczasz?

- Tak.

- A na
@hahi-hohe: Oczywiście pan Jan Krzysztof Niemiecki to postać jakże wybitna i niezwykle szczodra. Swym podopiecznym zapewnia prace i swobodny dostęp do środków konsumpcyjnych. Jego swoista działalność resocjalizacyjna powoduje, że osoby, które w swoim życiu zbłądziły mogą bez problemu starać się o powrót do normalności i ciężką pracą odkupić swoje winy. Oczywiście nie tylko praca, ale też pomoc panu Krzysztofowi Kononowiczowi ciężkich chwilach po utarcie najbliższej rodziny. Dzięki jego filmom Krzysztof nie