Wpis z mikrobloga

@kobiaszu: To nie snap tylko 15 jest #!$%@?, profesjonalni recenzenci jadą po nowym jabłku jak po szmacie. No ale po co apple ma się starać jak zjeby i tak kupią,
  • Odpowiedz
@kobiaszu: Super xD Ja np. mam to w czterech literach i nie narzekam na 15 Pro xd
Btw. ciekawe jest to, że użytkowanie 15 Pro boli ludzi na wykopie a już na reddicie dużo ludzi nie narzeka na 15 Pro tylko niektórzy
  • Odpowiedz
  • 0
@iquiet widać na zagranicznych stronach też legiony wyznawców marki jak w Polsce, którzy zakrzyczą każdego kto ośmiela się źle mówić o świętym jabłku.
  • Odpowiedz
@Bardak: @kobiaszu mam wybór. Przecież mogę zwrócić i kupić 14 albo androida jakiegoś.. piszę tak bo nie doświadczyłem takich rzeczy jakie są tu pisane o 15 Pro.. może dostałem lepszą partie? A może to przypadek?
Zobacz ile postów i od ilu użytkowników tu masz hejt na 15 Pro? Od 5? I myślisz, że tylko tylu użytkowników wykopu ma 15 Pro? Przecież gdyby problem naprawdę był duży i przeszkadzał to
  • Odpowiedz
@iquiet u mnie też wszystko OK, tylko pierwszego dnia był gorący i krótko bateria trzymała ale to normalne :) a wyważenie, kolor, jaśniejszy ekran oraz usbc warte dopłaty względem 14p
  • Odpowiedz
@glos_zenady: dokładnie, przy konfiguracji i indeksowaniu wszystkiego przez pierwsze dwa dni nie ma co już panikować, że grzeje się albo bateria słabo trzyma.. no ludzie
  • Odpowiedz