Aktywne Wpisy
concordxxx +10
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
ZenonBis +6
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)
Dziwna sytuacja. Żona mojego... Hmmm... Może nie przyjaciela ale dobrego znajomego pracuje ze mną w tej samej firmie. Dział niby inny ale coś tam do mnie powiedzmy dociera. Ordo iuris po bandzie. Przed nim, dziećmi i rodziną jest przykładną, pobożną żoną Polką ale na wyjazdach służbowych/firmowych przystawia się do innych facetów. Im więcej wypije tym bardziej, wręcz obcesowo. Oczywiście poza pracą jest "abstynentką", która najwyżej lampkę wina wypija z okazji świąt. Czy go przy okazji zdradza? Nie wiem, nie mam dowodów ale z boku wygląda to tak, że gdybym postawił na to kasę to raczej bym jej nie przegrał. W firmowe plotki też jestem nie za bardzo więc nawet stąd nie mam żadnego potwierdzenia. Informować o tym jakoś kumpla? Bez dowodów i konkretów kto/gdzie/kiedy/z kim kręcić jakiś kwas? Słabo to wygląda z jednej strony ale z drugiej chłopaczyna jest naprawdę swój gość i zwyczajnie mnie to męczy...
#zwiazki #zdrady
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
bo jak jest po alku rozanielona i coś tam chichocze przy stole, to jest inny kaliber niż gdyby zawsze z jednym typem znikała na tych wyjazdach
sądząc po tym co piszesz zostałeś wychowany wg surowych zasad ale jakieś pożartowanie z kolegami z pracy, nawet na tematy seksu to nie jest nic strasznego
w razie czego wszystko nagrywaj i możesz przedstawić dowody swojemu przyjacielowi
ale jak już mówiłem wszystko zależy od tego czy znasz
@mirko_anonim: przecież to już zdrada
Nagraj ją i wyślij gościowi. Niech wie z kim zyje.
Najlepiej anonimowo daj mu znać, że trzeba się przyglądać.
Jak tu jeden napisał chichotanie, czy żarciki dla większości żadną zdradą nie są i niektórzy mają taki styl życia. ( mój ojciec lubi sobie pożartować ze znajomymi, kiedyś nawet miałem okazję słyszeć, że jego znajome ze szkoły się żaliły, że on bajerować to tak, a jak co do czego to ma swoje zasady i trzyma się tylko swojej kobiety)
Pracuje w dużej firmie i na integracjach różne cuda się dzieją. Nie jeden przygodny seks miał tam miejsce itp. Jedni nawet się z tym nie kryją że zdradzają, dopiero po fakcie prubuja tuszować, inni niby nic a znikają ( czasami dla niepoznaki osobno) w wiadomym celu. Nie raz sam jakbym chciał, to wylądowałbym z czyjąś żona w łóżku.
Nawet w pracy poza imprezami jak człowiek rozglądał się za jakąś kobietą, udało mi się usłyszeć ,, bo ja w sumie mam męża, ale go często niema, to jakby go nie było"
Generalnie ciężej znaleźć wolną kobietę która ma chęć na bliższe poznanie niż mężatkę, czy kobietę w