#slubodpierwszegowejrzenia 1. Aptekarz i Rzęsiara On może i nie jest nazbyt bystry jednak doskonale kuma czacze co za element został mu dobrany. Kobieta niesamowicie irytująca, nieładna, ciągle wymagająca i niewiedząca czego chce. Odcinek że ślubem wbijała mu że się stresuje doprowadzając niemal każdego z nas do furii, a co musiał czuć Aptekarz...wole nie myśleć, współczuję. W ostatnim odcinku rozwaliła bank stwierdzając że on ma podjąć decyzję a jak ja podjął (idziemy do morza) to puściła focha. Mina srającego kota na pustyni - najgorsza uczestniczka programu. Dobrze, że Aptekarz szybko się poznał (od pierwszego wejrzenia) i zakończy ten związek.
2. Shrek i Zodiakara Ktoś tu coś sugerował o chorobie Shreka ale w odcinku mamy coca cole i sok, więc gość nawet nie myśli o swoim zdrowiu, więc bullshit. Śmiech irytujący, zachowanie na wakacjach w Hiszpanii co najmniej dziwne. Doba hotelowa za parę godzin? O nie, to chodźmy usiąść na murku przed hotelem i poćmy się razem. Tu będą dymy, Zodiakara już miejscami miała minę nie tęgą. Pomijając pójście za rękę - zero czułości. Z petem wyglądała fantastycznie ;) powab jak nic.
3. Kawosz i Maryjka. Ona zdecydowanie wskakuje na top, super zachowanie przy kiepskim popisywaniu się Kawosza. Nie cisnęła go, dała mu spokój i luz, należy jej się pochwała za podejście do partnera. To miłe zaskoczenie. Mimo wszystko mam wrażenie że ona może nie dotrwać. Kawosz to wampir, osaczy ją niczym bluszcz i wyciśnie z niej soki. Maryjka w końcu powie dość. Czekam z niecierpliwością.
@Arisek koleś pokazał jaki jest sadzając ją na leżaku i zadając pytania - ale jestem bardziej super czy bardziej ekstra? ale jestem dokładnie taki jaki zaznaczyłaś w ankiecie czy tylko w 99%? to, że jestem taki super sprawia, że jesteś bardziej zadowolona niż jakbym był inny? attention much
1. Aptekarz i Rzęsiara
On może i nie jest nazbyt bystry jednak doskonale kuma czacze co za element został mu dobrany. Kobieta niesamowicie irytująca, nieładna, ciągle wymagająca i niewiedząca czego chce.
Odcinek że ślubem wbijała mu że się stresuje doprowadzając niemal każdego z nas do furii, a co musiał czuć Aptekarz...wole nie myśleć, współczuję.
W ostatnim odcinku rozwaliła bank stwierdzając że on ma podjąć decyzję a jak ja podjął (idziemy do morza) to puściła focha. Mina srającego kota na pustyni - najgorsza uczestniczka programu. Dobrze, że Aptekarz szybko się poznał (od pierwszego wejrzenia) i zakończy ten związek.
2. Shrek i Zodiakara
Ktoś tu coś sugerował o chorobie Shreka ale w odcinku mamy coca cole i sok, więc gość nawet nie myśli o swoim zdrowiu, więc bullshit. Śmiech irytujący, zachowanie na wakacjach w Hiszpanii co najmniej dziwne. Doba hotelowa za parę godzin? O nie, to chodźmy usiąść na murku przed hotelem i poćmy się razem.
Tu będą dymy, Zodiakara już miejscami miała minę nie tęgą. Pomijając pójście za rękę - zero czułości.
Z petem wyglądała fantastycznie ;) powab jak nic.
3. Kawosz i Maryjka.
Ona zdecydowanie wskakuje na top, super zachowanie przy kiepskim popisywaniu się Kawosza. Nie cisnęła go, dała mu spokój i luz, należy jej się pochwała za podejście do partnera. To miłe zaskoczenie. Mimo wszystko mam wrażenie że ona może nie dotrwać. Kawosz to wampir, osaczy ją niczym bluszcz i wyciśnie z niej soki. Maryjka w końcu powie dość. Czekam z niecierpliwością.
w końcu ktoś na to zwrócił uwagę, przed TV mnie już gotowało jak to widziałem, "nie stresuj się, ty jesteś zestresowany"