Aktywne Wpisy
pieknylowca +326
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
g0blacK +379
Ciekawe czy gdzieś tam w środku mają świadomość tej #!$%@? w jakiej są. Czy siedząc w hotelu, albo robiąc 50 zdjęć jakiejś przystawki za 7euro i będąc 16 w kolejce do zrobienia sobie zdjęć w wypożyczonym samochodzie, przychodzi refleksja? Czy oni sobie nawzajem są w stanie spojrzeć w twarz? Czy zdają sobie sprawę jakimi odpadami społecznymi są, którzy poświęcili często najbliższe znajomości i pieniądze rodziny, żeby świadomie robić z siebie debila w
Wy potraficie wszystko więc zwracam się do Was o pomoc.
Dziś moja narzeczona stojąc w korku (czerwony punkt na mapce, Poznań ulica Serbska na wysokości Tesco) zostala uderzona przez pojazd marki Audi (czarny sedan, rejestracja zaczynała się na PO).
Sprawca zarysował bok jej samochodu (czerwony Nissan Micra k12 - tak ten najbrzydszy w historii) i pomimo klaksonów uciekł slalomem w stronę mostu Lecha prawdopodobnie skręcając w prawo.
W samochodzie mam kamerkę ale #!$%@? nie mam pojęcia dlaczego akurat wtedy nie nagrywała.
Sprawa oczywiście zgłoszona na policję - za 3 tygodnie mam się przypomnieć czy udało się sprawdzić monitoring. XD
Mireczki ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.
Za każdą przydatną informację, zdjęcie, film, zeznanie, płacę jak za prezydenta.
#poznan #polskiedrogi #policja #patologiazmiasta #stopcham #wypadek