Aktywne Wpisy

Poludnik20 +4
Szymon Hołownia, od niedawna Marszałek Sejmu RP wg precedencji druga osoba w państwie, nie ma wykształcenia wyższego. Chciałem Was zapytać co o tym sądzicie.
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki

Czy ma dla Ciebie znaczenie, że Marszałek Sejmu Szymon Hołownia nie ma wyższego wykształcenia?
- Tak 11.4% (184)
- Nie 88.6% (1427)

Grajox3 +8

-Rok 2022 rokiem UPA (rada okręgu lwowskiego)
-Blokada transportu kolejowego
-Wezwanie ambasadora na dywanik
-Embargo i pozew międzynarodowy
-Nazwanie nas sojusznikami Rosji na oczach całego świata i odwołanie spotkania z prezydentem
-Odrzucenie nas na korzyść Niemców, którzy na początku ich całkowicie olali
-Oklaskiwanie na stojąco zbrodniarza SS, który mordował Polaków
-Ulice, instytucje nazywanie imieniem zbrodniarzy z OUN UPA
Coś pominąłem? Chyba nie ma drugiego tak bezczelnego kraju na świecie.
#ukraina #bekazpodludzi #polska #polakicebulaki #bekazwykopkow #takaprawda
90% branych zaliczek w sektorze budowlanym przez Polaków są brane na podobnie ckliwe historie. Fajnie, że to opisałeś ale nic to nie wniosło
Jeśli łaskawie odpiszesz, to możemy dyskutować dalej, tylko tym razem przeczytaj ze zrozumieniem.
@7160: nie za bardzo rozumiem moral tej historii. Co jest dziwnego w tym, ze alkoholik po stracie rodziny poszedl sie #!$%@??
@Kopyto96: Tu jest winne nato, bo prawdopodobieństwo że chłopu przypadkiem spadła rakieta na łeb z opl jest bliskie zeru