Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +3184
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
v0odo0 +214
Ciekawostka. Patrząc na tego screenshota słyszysz w tle muzykę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#nostalgia #unrealtournament #staregry #gry
#nostalgia #unrealtournament #staregry #gry
Też macie coś takiego, że czasem w rawe ceek próbujecie dań z danego kraju? :D Mi się rzadko chce tak bawić, moja wiedza chyba też zbyt mała, ale oczywiście na jakieś GP Włoch pizza wlatuje. Dobry obiad na wyścig to podstawa. Ale to chyba z sentymentu do czasów Polsatu i Zientarskiego. Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale u mnie taką mini-tradycją jest żurek do wyścigu. Z pewnych względów po prostu kojarzy mi się z oglądaniem F1 i kultywuję, choć nie zawsze, bo by mi się znudził przy tym jak obszerny jest kalendarz.
Ostatnio coś się mało dzieje na tagu, więcej na discordach chyba (nie wiem który to ten najbardziej prawilny, a jestem na kilku), to chyba tematyczny obiad nie będzie przeszkadzał.
#gotujzf1