Wpis z mikrobloga

Wczoraj jak wrzucałem na Mirko to zapomniałem dodać tag #f1, więc teraz jeszcze raz, ale tym razem z dedykacją dla naszej społeczności ( ͡° ͜ʖ ͡°) Spicy Miso Ramen - inspiracją oczywiście Rawe Ceek i nadchodzące Grand Prix Japonii. Tamten już zjedzony, ale jeszcze druga porcja czeka w lodówce. Ale chyba jak na jutrzejsze śniadanie ciut za ciężkie, choć jeszcze nie podjąłem decyzji.

Też macie coś takiego, że czasem w rawe ceek próbujecie dań z danego kraju? :D Mi się rzadko chce tak bawić, moja wiedza chyba też zbyt mała, ale oczywiście na jakieś GP Włoch pizza wlatuje. Dobry obiad na wyścig to podstawa. Ale to chyba z sentymentu do czasów Polsatu i Zientarskiego. Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale u mnie taką mini-tradycją jest żurek do wyścigu. Z pewnych względów po prostu kojarzy mi się z oglądaniem F1 i kultywuję, choć nie zawsze, bo by mi się znudził przy tym jak obszerny jest kalendarz.

Ostatnio coś się mało dzieje na tagu, więcej na discordach chyba (nie wiem który to ten najbardziej prawilny, a jestem na kilku), to chyba tematyczny obiad nie będzie przeszkadzał.

#gotujzf1
Pobierz GoddamnElectric - Wczoraj jak wrzucałem na Mirko to zapomniałem dodać tag #f1, więc t...
źródło: ramen
  • 2