Wpis z mikrobloga

Chłop od kilku lat codziennie walczy, żeby ciśnienie od stresu nie rozerwało mu głowy jak bratu, miesiącami z domu nie wychodzi ze strachu, a i tak go dopadną z tymi swoimi metodami, zastraszaniem, I to gdzie, na świętym tagu, i teraz głowę mi rozrywa i się trzęsę, dobrze, że mam captopril bo byłby zgon

#przegryw
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pozmu: Ale wiesz że stres się bierze właśnie z tego że siedzimy w domu nic sensownego nie robimy i tylko przebodzcowujemy się tymi świecącymi prostokątnymi ch*ujostwami
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@mxdsx nie wiem, u mnie wynika to z tego, że zostałem odrzucony przez społeczeństwo, zresztą wcale się nie dziwię, jestem łamagą, fajtłapą, ciamajdą... Wśród dzieci, szczególnie chłopców, bardzo ważna jest sprawność fizyczna - jeżeli ktoś jest mniej sprawny jest odrzucany. Tak było ze mną, nie znam tylko przyczyny takiego stanu rzeczy, może to autyzm (nie mam $$$ na potwierdzenie podejrzenia), może wychowanie głównie przez matkę, która przesadnie dbała o moje zdrowie
  • Odpowiedz
@pozmu: @pozmu sorry za offtop tak czytam o tym twoim bracie, czy on 2 ogóle miał rehabilitację typowo poudarowa w ośrodku któryssię zajmuje reh neurologiczna? jeśli nie to jest to dla niego duża szansa choć wiadomo że już sporo minęło
  • Odpowiedz