Aktywne Wpisy
BlackBlack +63
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
perfidnyplan +445
Ej, macie tak czasem, że nagle dopada Was takie totalne WTF odnośnie wszystkiego? Siedzę sobie na ławce w parku, zajadam hot-doga i nagle do głowy wchodzi myśl: co to w ogóle jest? Co to jest ten świat? Jak to możliwe, że tu żyjemy? Dlaczego jest coś, a nie ma nic?
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Fura działa na mnie uspokająco. Jest moją strefą komfortu, której nigdy nie miałem. Prowadząc go, czuję się jakbym był całkiem innym człowiekiem, jako poważny ktoś. Ja w nim odpoczywam. Delektuję się dźwiękiem ciszy oraz z umiarem odtwrzanym Spotifty w trybie sali koncertowej. Kocham jego wykonanie, komfort i masaże. Nic mnie nie zdenerwuje dzisiaj. Jestem odizolowany od otoczenia. Wszystko jest dla mnie przeźroczyste. Nic mnie nie obchodzi. Ze wszystkich wyjazdów najprzyjemniejszym mommentem jest właśnie przejazd z punktu A do B. Po prostu aktywuje tempomat i sobie żegluję. Wszystko napędza potężny, a zarazem ekonomiczny silnik Diesla o mocy 380KM. Żaden użytkownik innego samochodu mnie nie sporwokuje. Nie uprawiam tym autem sportu. To ja decyduje kiedy rozpędze się w 4.7s do 100km/h.
Zazdroszczę wszystkim tym, którzy poruszać się mogą takimi samochodami siedząc z tyłu.
Nie powiem nic o wielkości bagażnika. Mogę zabrać ze sobą jakiegos wykopka na ostatni spacer do lasu. Daję słowo, że zdąży podzielić się opinią.
Taka ciekawostka. A8 miał lub ma dalej, raper Kizo i nagrał nawet z Przemem filmik na YT. Tyle, że on ma starszy, przedliftowy model. Również jest spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #spierdotrip #podrozujzwykopem #przemyslenia
https://youtu.be/BTnzq1uSn2s?si=MD-i9zXvepMokD2I
Nie ma co zazdrościć. Na sprzedaż mam taką z wnętrzem Balao Brown ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CandyToy: nie no to bardzo ważna ciekawostka