Putin właśnie podpisuje dekret nakazujący rozwiazanie umów z farmami trolli i agentami wywiadu na terenie Polski, ponieważ Zelenski odwalil tak dobrą robotę, że już nie ma co psuć w relacjach polsko-ukraińskich ( ͡°͜ʖ͡°) #ukraina #rosja #wojna
@LewCyzud: nie tylko wykop. Na iksie też podejście się zmieniło wśród ekspertów politycznych i wojenych. Na Facebooku u normików to samo. Oburzeni są wszyscy Polacy.
@N331: Teraz tylko czekać jak lewica, pis, po, 5 koło u wozu, będą grillowali socjal dla Ukraińców. Dla przypomnienia- konfa robiła to zanim to było modne ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hymenajos co ma socjal do tej sprawy? To są dwie zupełnie inne sprawy. My tego szamba(ukraińskich układów oligarchiczno-politycznych) dopiero co „posmakowaliśmy”, a Ukraińscy obywatele od dekad byli rozkradani(a jak była potrzeba to deptani) przez tych gnojów. Ukraińskim uchodźcom należy pomagać. I jest to nie tylko moralne, ale też z korzyścią dla nas. Ludzie cywilizacyjnie podobni do nas i to w wieku rozrodczym są na wagę złota. Podejrzewam, że władza w Kijowie nie
@marcaj: mógłbyś to jakoś rozwinąć? Wg pisowskiej propagandy on dobrze czy zle zrobil? Mozna to dwojako odebrać, bo przeciez ten konflikt jest na korzyść PISu(chyba, że pokażą uległość lub rozwiążą to pośrodku na tle oburzenia społecznego), nie bez powodu tez unia nie reaguje mimo jasnych sygnałów wczesniej
@LewCyzud: - polskie firmy których listę utajnił pis szmuglują do Polski zboże niespełniające norm unijnych (zupełnie jak murzynow i hindusów) - sprawa się wydała, zbliżają się wybory, pisowi dupa się pali - pis wprowadza embargo wbrew międzynarodowym porozumieniom, narażając nas na kary, ale puszczając oko do narodowców I rolników - zrzuca całą wine na Ukraińców, co podlapuje konfederusska i russką propaganda oraz Ty. Mam nadzieję że wyjaśniłem
#ukraina #rosja #wojna
@N331: Teraz tylko czekać jak lewica, pis, po, 5 koło u wozu, będą grillowali socjal dla Ukraińców. Dla przypomnienia- konfa robiła to zanim to było modne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LewCyzud: po co powtarzać pisowską propagandę?
@N331: Czuje się osamotniony bo ja obwiniam nasz rząd za swoją nieudolność i pluje na nich tak samo jak teraz Ukraina xD
- polskie firmy których listę utajnił pis szmuglują do Polski zboże niespełniające norm unijnych (zupełnie jak murzynow i hindusów)
- sprawa się wydała, zbliżają się wybory, pisowi dupa się pali
- pis wprowadza embargo wbrew międzynarodowym porozumieniom, narażając nas na kary, ale puszczając oko do narodowców I rolników
- zrzuca całą wine na Ukraińców, co podlapuje konfederusska i russką propaganda oraz Ty.
Mam nadzieję że wyjaśniłem