Aktywne Wpisy
Caracas +597
Od jakiegoś czasu w wolnej chwili zazwyczaj w pracy wbijam się na niemiecką Wikipedię. Następne wchodzę w artykuł o jakiejś gminie / małym miasteczku, które dumnie chwali się zasłużonymi obywatelami i wklejam im zbrodniarzy wojennych, którzy żyli sobie w tym miejscu po wojnie :D
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
bloodko +3
Cześć, pomóżcie oszacować cenę wykończenia mieszkania. Fachowiec wycenił na 48 tys wykończenie łazienki 5 metrów kwadratowych z płytkami do połowy wysokości pomieszczenia, położenie płytek na podłodze w pomieszczeniu gospodarczym 3 metry kwadratowe, malowanie całości mieszkania 57 metrów oraz drobne prace typu przeniesienie kilku gniazdek, kanał pod tv. Bez podłóg, drzwi i kuchni. Myślicie że to dobra cena? Mi się wydaje sporo. #warszawa #remontujzwykopem #nieruchomosci #budownictwo
https://iswinoujscie.pl/artykuly/79375/