Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +21
Zmieniłem w tamtym roku. Zarabiam 19k brutto z hakiem i ogólnie wypłata co miesiąc była w miarę stabilna. Wychodziło 13k netto. Dzisiaj dostałem wypłatę o 3500 zł mniejszą. To dość sporo. Zapytałem się HRów o co chodzi i odpisali mi, że przekroczyłem próg podatkowy i pobierają mi zaliczkę na podatek w wysokości 32%.
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
wykop +37
Nowość - obserwowanie dyskusji na Wykopie (ツ)
Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne
Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne
Laska może i ma immunitet ale skoro nie chciała się wylegitymować to przecież policja nie może tego potwierdzić czy tak jest w rzeczywistości. Nie chciała pokazać legitymacji a policja przecież nie musi znać wszystkich 460 posłów.
#polityka #bekazlewicy #jelopyzneuropy #4konserwy #neuropa
@tomasz-kalucki: no tak było, bo na interii napisali więc to musi być prawda xD
@KonwersatorZabytkow: przecież łykasz wszystko co mówi policja xD
@KonwersatorZabytkow: ogłosiłeś cała sytuacje "fejk niusem" opierając się na zdaniu policji. służby kontrolowanej w całości przez polityków która ma długa historię kłamania
jesteś partyjnym propagandystą, nie wiem czemu się wypierasz
@zapomnialemhaslo: a jak nazwać coś na co nie ma żadnych dowodów inaczej niż fejk newsem? XDDDDDDD
Podważanie jednej strony nie oznacza, ze wierzę drugiej.
Jestem ciekaw jak się skończy ta sprawa, mam nadzieję, ze policjant miał kamerę, jeśli nagranie magicznie zniknie to znaczy, że posłanka ma rację.
Ale życie zwyczajnie mnie nauczyło nie wierzyć w takie sensacje. Tak jak na marszu kobiet było nagranie jak policja bije pałką po nogach kobietę a potem policja wrzuciła całe nagranie na którym 10 sekund wcześniej
@KonwersatorZabytkow: przestań rozsiewać fejk niusy
@zapomnialemhaslo: xDDDDDDDDD przestań robić k... z logiki
nie pokazałeś na to żadnych dowodów więc według twojego toku rozumowania rozsiewasz fejki czyli ordynarnie kłamiesz ¯\(ツ)/¯
po trzecie, twój pis skończy jak Ceaușescu
@Bujak: ponieważ przeszkadzała w organizowanym przez Mateusza Morawieckiego spotkaniu. Mateusz Morawiecki zgłosił fakt organizacji takiego wydarzenia, więc policja była zobowiązana do utrzymywania porządku.
@assninja: weź tabletki
Nawet na filmie ma wolne ręce i nawet nie próbuje wyjąć legitymacji poselskiej. To co mówicie jest mocno naciągane.