Wpis z mikrobloga

Ta "lepsza i mądrzejsza" * i "nie dająca się nabrać na fake newsy" * część wykopu właśnie wykopują z płomieniem fejk newsa xDDD
Laska może i ma immunitet ale skoro nie chciała się wylegitymować to przecież policja nie może tego potwierdzić czy tak jest w rzeczywistości. Nie chciała pokazać legitymacji a policja przecież nie musi znać wszystkich 460 posłów.

#polityka #bekazlewicy #jelopyzneuropy #4konserwy #neuropa

KonwersatorZabytkow - Ta "lepsza i mądrzejsza" * i "nie dająca się nabrać na fake new...

źródło: obraz_2023-09-19_192325724

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zapomnialemhaslo: nie wierzę policji.
Podważanie jednej strony nie oznacza, ze wierzę drugiej.

Jestem ciekaw jak się skończy ta sprawa, mam nadzieję, ze policjant miał kamerę, jeśli nagranie magicznie zniknie to znaczy, że posłanka ma rację.

Ale życie zwyczajnie mnie nauczyło nie wierzyć w takie sensacje. Tak jak na marszu kobiet było nagranie jak policja bije pałką po nogach kobietę a potem policja wrzuciła całe nagranie na którym 10 sekund wcześniej
  • Odpowiedz
@KonwersatorZabytkow: po pierwsze, na jakiej podstawie chcieli ją legitymować, nawet jakby nie była posłem? Po drugie cały tłum krzyczał że jest, wystarczyło się zatrzymać i jej POZWOLIĆ okazać legitymację

po trzecie, twój pis skończy jak Ceaușescu
  • Odpowiedz
@KonwersatorZabytkow: dobra, zakładając nawet że ta kobieta nie była posłem, to czemu mieliby ją zatrzymać i pakować do radiowozu?

@Bujak: ponieważ przeszkadzała w organizowanym przez Mateusza Morawieckiego spotkaniu. Mateusz Morawiecki zgłosił fakt organizacji takiego wydarzenia, więc policja była zobowiązana do utrzymywania porządku.
  • Odpowiedz