Wpis z mikrobloga

@anita-kowalewka: jak byłem w podstawówce to była zabawa żeby rozpinać staniki dziewczynom i bądź tu mądry jak jedna cię pozwie o gwałt a druga po tygodniu zapyta czemu przestałeś i się obrazi.
  • Odpowiedz
@factoryoffaith_: jako 11 latek zabawa polegała na tym żeby wkurzyć niektóre koleżanki, nie żeby one pozostawały bez odpowiedzi ale wtedy nie widziałem w tym nic złego (nie było też żadnego macania po cycochach, proste pstryknięcie poniżej łapatek samymi paznokciami) a żaden z kolegów nie został zgłoszony do nauczycielki ja też nie zresztą, kilka razy i przeniesienie się na inną zabawę jak bicie patykami pokrzyw albo coś innego.
  • Odpowiedz
żaden z kolegów nie został zgłoszony do nauczycielki ja też nie zresztą

@Uuroboros: podstawówka to okres, kiedy dziewczynki wstydzą się takich rzeczy, więc nie pójdą się poskarżyć. Rozumiem, że w tamtym czasie sam byłeś dzieckiem, ale już (chyba) jesteś dorosły i Twój pierwszy komentarz nie jest na miejscu.
  • Odpowiedz
@factoryoffaith_ Jak najbardziej jest na miejscu w którym widnieje, bo jak jest napisane jednym się to podobało drugim nie, nikogo na stałe nie napastowałem i już nie wymyślaj dziewczyny chodziły do nauczycielek zgłaszać byle co jak ktoś im podpadł.
  • Odpowiedz
podstawówka to okres, kiedy dziewczynki wstydzą się takich rzeczy, więc nie pójdą się poskarżyć. Rozumiem, że w tamtym czasie sam byłeś dzieckiem, ale już (chyba) jesteś dorosły i Twój pierwszy komentarz nie jest na miejscu.

@factoryoffaith_: taaa, a cztery lata później pruły się jakk stare prześcieradła z byle kim w jakimś obszczanym golfie z (hehe) starszymi kolegami...
  • Odpowiedz