#kikiswiat ogladam https://youtu.be/eEN_E5xCB5g?t=44 i zobaczcie, mowi ze nie ma paliwa. Czy on troche mysli? Diesle sa wrazliwe na jakosc i na ilosc paliwa. To jest proszenie sie o problemy. Facepalm
@kotecci: nie wiem kto to jest ale obejrzałem trochę tego jego filmu. Gościowi wcisnęli dwie regenerowane turbiny i wmówili, że to przez zapchany dpf, on to przyjął jak z wazeliną a Ty się martwisz o to, że będzie miał problem jak zapowietrzy układ xD Wcisną mu wtedy nowy bak, pompę paliwa, listwę paliwową, wtryski, przewody, przyjmie na lekko xD
@kotecci: Gdybyś dokładnie oglądał, to wiedziałbyś że sam był zaskoczony że nie ma paliwa. Przed podróżą miał na wskazówce prawie cały bak, a po 200 KM kiedy samochód się zepsuł, po wezwaniu lawety wyświetlił mu się komunikat o paliwie. Początkowo myślał, że to przez pochylenie gdy wjeżdżał na lawetę.
@spioch89 zużył prawie całe, takich rzeczy pilnuje się. Podobnie wymiana chłodnicy z d--y bo pewnie dałoby się uszczelnić ten wyciek. Regeneracja turbo też konkretnie przedpłacona
@kotecci P--------z. W tym momencie ma już przypaloną wiązkę, co może skutkować różnymi głupotami na FIS. Myślisz że ludzie w samochodach za 150 tys będą uszczelniać chłodnicę jak nowa kosztuje tyś zł ? Słyszałeś kiedyś o fabrycznej regeneracji turbin ? Wiesz czym ona się różni od regeneracji w firmie X ? To trochę poczytaj, bo h-j wiesz i w dupie byłeś. ????
@SiemaAll powiem tak, miałem regenerowane turbo w boshu i wyglądało to tak że turbina była wysłana do zewnetrzej firmy która tylko tym się zajmuje ( ͡°ʖ̯͡°)
Gościowi wcisnęli dwie regenerowane turbiny i wmówili, że to przez zapchany dpf
@Bodzias1844: mogło być tak że turbo waliło olejem i przez to zatkało DPF. Ktoś wcześniej wrzucał urywek jak pokazywał całą masę butelek z olejem czy po oleju i mówił że woli dolewać niż naprawić.
Czy on troche mysli? Diesle sa wrazliwe na jakosc i na ilosc paliwa.
To jest proszenie sie o problemy. Facepalm
Przed podróżą miał na wskazówce prawie cały bak, a po 200 KM kiedy samochód się zepsuł, po wezwaniu lawety wyświetlił mu się komunikat o paliwie. Początkowo myślał, że to przez pochylenie gdy wjeżdżał na lawetę.
źródło: obraz_2023-09-16_142023906
Pobierz@Bodzias1844: mogło być tak że turbo waliło olejem i przez to zatkało DPF. Ktoś wcześniej wrzucał urywek jak pokazywał całą masę butelek z olejem czy po oleju i mówił że woli dolewać niż naprawić.