Aktywne Wpisy
Szychasekk +173
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +70
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Jest tak budka wietnamska 1, kebab, budka wietnamska 2.
Przed kebabem stoi grupka trzech ziomko pijaczkow, nie bezdomnych ale widac ze popijają. Jest w niej pijaczek A. Pala papierochy. Nagle z budki 2 wychodzi Chińczyk z kuchni i macha łapami cos z nimi gada i idzie uśmiechnięty do budki 2 skąd cos tam macha do pijaczka w budce, ten wychodzi i idą razem do budki 1 i wchodzą we dwóch do kuchni budki 2. Sanepid byłby dumny :).
Nagle pijaczek A zachodzi do kebaba i podchodzi do drzwi zaplecza z kluczami i jarajac te fajkę wbija na zaplecze gdzie jest milion jakichś kapust, cebuli itp.
Teraz wytoczył sie brzuchaty #janusz z kebaba i wsiadł do swojego paska tdi kombi.
Czo tu sie dzieje to ja nawet nie.
Trochę #coolstory #dzungla #janusze #warszawa #sanepid #przekrety
@Dziki_wieprz: próbowałem opisać zrozumiale ale chyba nie umiem :(. Tldr jest taki ze siedzę i pacze jak sie walki kręcą, a jakby przyjechał sanepid to by to pozamykał wszystko.