Aktywne Wpisy

Zwyrol69 +47
No i wróciłem na chatę po 2 tygodniach w psychiatryku, heh. Co, jak, dlaczego? Otóż jako rozrywkowy typ, młodzieżowy można by rzec, przez 4 dni zjadłem 90 Xanaxów 1 mg i 30 Clonazepamów połówek. Oczywiście auto zalewając wszystko alkoholem. Jak się bawić, to się bawić, co nie? Obudziłem się w pasach w szpitalu, do którego - o czym dowiedziałem się później - przywiozła mnie para psów i czterech ratowników medycznych. No, wjazd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
loczyn +1072
Czy bylibyście w stanie pójść na protest i/lub dołączyć do ruchu PRZECIWKO tym wszystkim dopłatom do nieruchów?
#nieruchomosci #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska
#nieruchomosci #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska

Na niemieckim YT darmowe tutoriale.
Na angielskim YT też
Na polskim?
20 minut gadania, gościu pokazuje xyz. A potem zaprasza na swoją stronę. Ok... Za wiedzę się płaci (tylko dlaczego taki niemiec, anglik nie musi?).
Wchodzę na stronę a tam: excel power query 100-1 zł, excel power pivot 99zł, excel na rekrutacji 100 zł, excel z siedzenia na kiblu 100 zł xDD #oswiadczenie #ciekawostki
Po angielsku więcej hobbystów, jak ktoś tłumaczy dla ludzi nie znających języka współczesnego świata i nikt inny tego nie robi to w sumie jego prawo daje przynajmniej tym ludziom opcje. Łatwiej znaleźć nagranie od kogoś kto mówi językiem ponad miliarda ludzi niż kogoś kto mówi do Polaków.