Wpis z mikrobloga

Oświeci mnie ktoś proszę bo wychodzi na to że jestem chyba jakiś głupi. Jakim #!$%@? PiS pomimo tych wszystkich afer - chociażby teraz ta wizowa - i kretyńskich ruchów jak klip Jarosława z rozmową z kanclerzem dalej ma tak duża przewagę w sondażach? Nie wierzę w to że ten beton pisowski to aż 35% glosujacych, a też nie chce wierzyć że ktoś po tym całym gównie waha się czy na nich głosować czy nie.
#wybory #pytanie #pis #afera #zalesie
  • 10
  • Odpowiedz
@Ustawisko: 1 - doskonała propaganda tvp
2 - beton jest naprawdę silny
3 - opozycja ma całą masę głupich pomysłów przez co nie przekonuje ludzi do siebie i ludzie uznają "jak już tak jest to #!$%@?"
  • Odpowiedz
  • 1
@SzycheU punktu 3 nie jestem w stanie pojąć, no bo jak głupi trzeba mieć pomysł żeby na szali wahał się chociaż przez chwilę z tym gownem co teraz właśnie się ujawniło, a jest bez dwóch zdań powiązane z pisem? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ustawisko: to jest bardzo proste. Pis wykorzystuje propagandę, kłamstwo i manipulację żeby obrzydzić PO a platformersi mogą się co najwyżej bronić bo nie zniżają się do poziomu pisu. Ludzie w to wierzą i dlatego właśnie mamy takich przedstawicieli w sejmie.
  • Odpowiedz
@Ustawisko: Babciowe, 800+, dopłata do wynajmu, która spowoduje znaczny wzrost cen mieszkań, faworyzowanie kobiet, chęć wprowadzenia euro, otwarte poparcie powrotu obowiązkowej służby wojskowej, donoszenie do UE na Polskę, podważanie konserwatywnych wartości, które są dla polaków ważne, mówienie o rezygnacji z węgla, aut spalinowych a nawet mięsa, zmiana definicji gwałtu przez co każdy niewinny mężczyzna będzie mógł zostać bez dowodów posądzony itp.
Tak w dużym skrócie różne głupie postulaty (i nie
  • Odpowiedz
@Ustawisko: wyobraź sobie przeciętnego człowieka. I uswiadom sobie że połowa ludzi jest głupsza.

Mamy niską frekwencję, na czym pis bardzo zyskuje bo autokarami zwozi stare baby.
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: Nie chodzi mi o tą listę tylko o aktualną europarlamentarzystkę Sylwię Spurek, która jeszcze jakiś czas temu była związana z partią Roberta Biedronia. Mówiła ona wprost o zakazie reklamy mięsa i nabiału oraz zakazie hodowli zwierząt.
  • Odpowiedz