Wpis z mikrobloga

@pogop: właśnie przez takie memy nigdy nie zagłosuje na Tuska czy Lewicę. To jest coś na poziomie propagandy dehumanizacji 3 Rzeszy xd

Ale co się dziwić fur Deutschland
  • Odpowiedz
@calinowski: Za Tuska państwo to było państwo, a nie zorganizowana grupa przestępcza. To co za Tuska było nazywane aferami, dziś nie byłoby warte nawet wspomnienia w lokalnej gazecie. Taka różnica.

Kraj był normalnie i kompetentnie zarządzany.

Jeśli uważasz, że zamiana pisu, na kolesi którzy są katolickimi fundamentalistami, którzy na swoje listy wpisują faszystów, szurów albo typów pokroju mejzy, którzy rodzicom dzieci chorych na autyzm wciskają generator plazmy to ja #!$%@?
  • Odpowiedz
właśnie przez takie memy nigdy nie zagłosuje na Tuska czy Lewicę. To jest coś na poziomie propagandy dehumanizacji 3 Rzeszy xd

Ale co się dziwić fur Deutschland

@MurLand: Czy ty właśnie porównałeś mema do propagandy 3 rzeszy? Normalny #!$%@? jesteś? Czy jeszcze delikatniejszy od tych hehe lewaków?
  • Odpowiedz
@L3gion: Alez oczywiscie co to za różnica czy to mem na wykopie czy ulotka zrzucona z samolotu? Xd przekaz jest ten sam (tak wygląda przeciętny wyborca PiS)
  • Odpowiedz
ciekawe kim jest taka osoba, o czym myśli, o czym marzy

@zimny_ocet: marzy o pieniądzach. Serio. Mam w rodzinie dwóch konfederusów, bracia. Dobre chłopaki, ciężko pracują, zawsze pomogą. Tylko, że nie mają żadnego wykształcenia. Wyżej, niż produkcja nigdy już nie podskoczą. No i na takich ludzi działają te głupoty Memcena o braku podatków i likwidacji tvnu. Najpierw PiS zrobił im wodę z mózgu i obrzydził PO do reszty. Potem konfederusy w spółce z PiS obrzydzili im UE, a na koniec Memcen przejął ich filmikami z youtuba. Jeden to nawet zaczął wierzyć w płaską ziemię ostatnio, aż drugi brat się z niego śmiał xD.

No i taki to smutny obraz typowego konfederaty - zawiedziony i ciągle manipulowany chłop w okolicach 30-40 lat, który chciałby mieć godne pieniądze za 48 godzin kołchozowania w
  • Odpowiedz
@L3gion: o tak dodałem całe 5 wpisów na tagu Ukraina po czym napisałem że to ściek i wojenka Neuropkow i konfederatów. Poza tym jakie treści antyukrainskie ja tylko wrzucilem tego samego mema który pro ukraińscy użytkownicy prostowali na początku roku kilka razy dziennie.
  • Odpowiedz