Aktywne Wpisy
kantek007 +22
MIASTO bez A
Virsky +378
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Krótkie wyjaśnienie pojęć do tej konkretnej ankiety:
pod pojęciem oligarchów rozumiem ludzi biznesu sterujących władzami z tylnego siedzenia, zazwyczaj działających w celu osiągnięcia wszelkich korzyści dla siebie, mających wpływ na ludzi z każdej partii, każdej komisji a nawet na sądy czy trybunały.
Lobbystami nazywam ludzi mających szerokie wpływy na wyżej wymienione organy, lecz w wszelkich kwestiach ostatnie słowo należy do władzy.
Co o tym myślicie?
Czy mamy w Polsce oligarchów? (kierujących władzą bogatych przedsiębiorców)