Wpis z mikrobloga

Witam. Jakie macie protipy i porady aby po inhalacji dać radę w pracy, w szkole, na uczelni. Może ktoś ma dobre metody na ogarnięcie fazy i nie danie sobie rozbić uwagi i skupienia z zadań które mamy do wykonania. Jeżeli to możliwe niech wypowiedzą się tylko Ci co serio ogarniają fazę i są w stanie po tym funkcjonować w swoim zawodzie czy w swojej uczelni.
Zdjęcie cycatej laski dla zasięgów.
#medycznamarihuana #420 #wykopjointclub #m-------a
JicchakPerec - Witam. Jakie macie protipy i porady aby po inhalacji dać radę w pracy,...

źródło: FB_IMG_1693311704187

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JicchakPerec: musisz znaleźć "swoją odmianę". Nie ma czegoś takiego jak ogarnięcie fazy. Oczywiście możesz ją złagodzić różnymi sposobami. Ale to nie będzie na takiej zasadzie,że nagle będziesz się umiał skupić albo staniesz się kreatywny. Dlatego testuj różne odmiany,a może po prostu trawa nie jest dla Ciebie.
  • Odpowiedz
@JicchakPerec: Ja po prostu zacząłem to robić i z czasem się przyzwyczaiłem i nauczyłem. A pracowałem w banku, w tym też obsługa kasowa, więc robota trudna. Na początku było ciężko i czułem się dosyć głupio, ale po kilku razach chodziłem sobie nad rzeczkę na blanta i był luz xD
  • Odpowiedz