Aktywne Wpisy
Emill +82
Dzień dobry, żegnam #wykop30plus, #wykop30club i witam #wykop40plus....
....za kim jestem w kolejce na kolonoskopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
....za kim jestem w kolejce na kolonoskopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dawig123 +3
Dziś chciałem powiedzieć coś o youtuberce i wykopowiczce - Andromedzie. O co ci dziewczyno chodzi? Jesteś ukraińską agentką? Nie jestem fanem Rosji ale trzeba tutaj przyznać jedno, i widzi to oprócz mnie i @Balonowy21 coraz więcej ludzi - Rosja to naprawdę ciekawy kraj. Ok, Putin to szaleniec ale on niedługo odejdzie a Rosja to naprawdę piękny i ciekawy kraj. I wyciąganie najgorszych przykładów, żeby pokazać Polakom jaka to ta Rosja jest zła
No słabo kontrolują, słabo. I to jeszcze Niemiecka Policja.
Oczywiście nic nielegalnego nie przewoziłem oprócz knopersów od których jestem uzależniony, ale to nie jest nielegalne.
Ale bez problemu mógłbym przewieść 100kg kokainy, bo nie sprawdzali dołu. Niech lepiej testują policjantów! Bo chce zobaczyć kogoś z kokainą gdzie go aresztują!
Jedynie nie rozumiem jak działa policja, nas kontrowali dosłownie po 5 km po przekroczeniu granicy Czsko-Niemieckiej, no i oczywiście niemiecka policja nas kontrolowała, ale czemu nie kontrolowali nas na granicy?
#policja
To samo z kontrolami - dokładnie trzepią gdy doświadczenie podpowiada, że coś jest nie tak. Są też oczywiście losowe, ale większe szanse masz, gdy w dredach, z rozszerzonymi źrenicami i skrętem w gębie podjedziesz starym vanem i będziesz się pocił obficie w trakcie zerkania na tył pojazdu co chwilę.
@aptitude: zależy jak trafisz.
@niegwynebleid: Ale w nocy to każdy ma rozszerzone źrenice.
@niegwynebleid: No faktycznie, masz rację.