Wpis z mikrobloga

Macie obawy co do meczu z Albanią?
Na początku miałem wrażenie że zamiana Reji na Sylvinho to jakiś poroniony pomysł. Chłop co przez lata był asystentem, a później dwa razy poległ w klubach Olympique Lyon i Corinthians, nagle odmienił Albańczyków i mają realne szanse na awans.

W normalnych warunkach za CM711 czy Buzzera by pewnie było lagowanko i kopaninka zakończona wynikiem dwa czy trzy zero i powrót do wawki.

Ale odkąd Felipe prowadzi kadrę, to ja totalnie nie mam pojęcia co się stanie. Ba, nawet ciężko jest wytypować skład. Być może nawet Santusz go nie zna. Największy absurd tej wersji reprezentacji to fakt że jeśli wygrają, to będą na pierwszym miejscu, mimo absurdalnych porażek z Czechami i Mołdawią.

#orlysantusza
#mecz
#reprezentacja
#pilkanozna

Masz czy nie masz

• Mam obawy, czuję że przegrają 56.1% (46)
  • Mam obawy, ale wymęczą i wygrają 19.5% (16)
  • Zmobilizują się i będzie solidna wygrana 2.4% (2)
  • Nie mam pojęcia co będzie 9.8% (8)
  • Liczę na szczęśliwy remis 12.2% (10)

Oddanych głosów: 82

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matpiotr: Jak można nie mieć obaw kolego jak patałachy męczą się 70 minut z wyspami owczymi. Albania zremisowała z czechami. Wszyscy mają wole walki i wszystkim się chce oprócz Polski
  • Odpowiedz
@Yakooo: spoko g---o nie repra ale przynajmniej w jakiś sposób walczą xd 1-1 z czechami a my 70 minut męczymy sie z chlopami ktorzy maja jutro rano robote na budowie, dajcie spokoj xd
  • Odpowiedz