Aktywne Wpisy
Ataxia +785
hasek34 +25
#slub #wesele #logikarozowychpaskow #zwiazki
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Rzuciłem sobie okiem na IG uczestników i wiele osób niby planuje odnosić sie do wydarzeń hotelowych po RR - zastanawia mnie jedno - kiedy między nimi zacznie się walka o followersów na IG. Idąc w zaparte strzelają sobie w kolano, zatem śmiało można powiedzieć że każda osoba atakująca teraz zachowanie Cipocha lub Kori będzie miała boost follow na IG - ciekawi mnie kto się wyłami, szczególnie że przy takim zachowaniu jak teraz gwarantują sobie masowe unfollow w momencie odpadnięcia z programu.
Roch (co do którego bardzo się pomyliłam i czego najbardziej mi żal w tym sezonie, bo miałam nadzieję, że może wreszcie ktoś pokaże inny rodzaj męskości, niż prymitywne pohukiwanie i szczucie fiutem) ma w
@sesame0il zapewne tak będzie - masowe unfollowy mocno przeorają im zasięgi, ale ja uważam i tak że sztucznie sobie podbijają ilość obserwujących - gdy będą przekraczać 50k followersów to będzie można sprawdzić ile a nich jest prawdziwych :)
@kipman1: o matulu,przeraziłes mnie tymi informacjami,domyślałam się że wielu z nich hejt może dobić,
ale że aż tak ? że są aż tak niezrównoważeni widzowie-psychole i posuną się to takich gróźb,masakra
takie świry to zdecydowanie chore psychiczne osoby od zakompleksionych, niespełnionych życiowo po wyjątkowo agresywnych psychopatów, skoro decydują się na takie kroki to
@kipman1: dokładnie ,przecież normalnie myślący czy sfrustrowany ludek zna granice w swojej opini,
ale co innego jest klepanie w klawiaturę a co innego przejść do chorych czynów
zastanawiam się czy wobec tych osób o których wspominasz podjęto jakieś kroki
Napiszę tak: w internecie nie ma anomimowości - na wykopie był kiedyś czynny użytkownik na literkę "b" i zniknął - nie miał bezpośredniego wpływu na psychola, który chciał komuś zrobić krzywdę, ale psychol powoływał się na jego komentarze w swojej linii obrony i użytkownik "b" musiał zostać zdemaskowany. Nie ma już użytkownika "b" na wykopie
czy użytkownik b zniknął sam czy z nakazu sadowego musiał czy dostał szlaban ?spotkała go poza tym inna kara ? chociaż uważam że nie można ponosić