Aktywne Wpisy
noipmezc +9
macie swojego ulubionego grzyba?
Hektorrr +1
Fajne wideo przedstawiające opinię za drastycznym opodatkowaniem osób bardzo bogatych (z majątkiem powyżej £10mln).
Akurat odnosząc się do sytuacji UK ale USA również będzie pasować - tu nierówności społeczne są olbrzymie. Polska całe szczęście nie ma jeszcze tak ogromnych dysproporcji między klasowych.
Moim zdaniem najlepszy argument to ten, że osoby o b. wysokim majątku, praktycznie nigdy nie muszą go sprzedawać, co powoduje, że naturalnie gromadzą coraz więcej aktywów a to dalej powoduje
Akurat odnosząc się do sytuacji UK ale USA również będzie pasować - tu nierówności społeczne są olbrzymie. Polska całe szczęście nie ma jeszcze tak ogromnych dysproporcji między klasowych.
Moim zdaniem najlepszy argument to ten, że osoby o b. wysokim majątku, praktycznie nigdy nie muszą go sprzedawać, co powoduje, że naturalnie gromadzą coraz więcej aktywów a to dalej powoduje
Bieg z rana jak śmietana, czy jakoś tak. Miałem coś do załatwienia, więc wybrałem się wcześniej i to był dobry pomysł, bo ciepło wróciło.
Biegło się super, moje stare adidasy dają radę. Znalazłem fajną trasę w kółko i ciągle z górki xD
Coś dla garminowców: właśnie aktualizuję Fenixa, pojawiła się aktualizacja (poprawka) softu v14.36
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem