Dlaczego tak trudno w Polszy znaleźć kobietę 22+, która nie jest mentalnie nastolatką? Przecież to nie są wymagania z kosmosu. Jak się pisze z kobietami to ma się wrażenie jakby się rozmawiało z programem Matrixa. Sam mogę sobie układać taką rozmowę, bo są tak przewidywalne. Nie chce się w ogóle odzywać do kobiet, bo to strata czasu. Do tego doszło. #rozowepaski #przegryw #damskiprzegryw
@LostHoldenCaulfield: Sam jestem tego ciekawy xD 18 lvl dla mnie to ściana siano w głowie rozmowa to aha ok no a teraz jak napiszesz do młodszej 15 /16 lvl mając 20+ lat to jesteś wyzywany od p-------a.
@LostHoldenCaulfield: Świat niczego obecnie nie wymaga od młodych kobiet, więc idą po minimalnej lini oporu - maxują swój wygląd (z czego większość w leniwy sposób czyli makijaż i ubrania a nie ćwiczenia formujące sylwetkę) i tyle im wystarczy do życia na poziomie bo o resztę zadbają faceci.
@LostHoldenCaulfield: Kiedyś próbowałem tindera i badoo i faktycznie z laskami tam nie idzie normalnie porozmawiać. Koniec końców znalazłem sobie różową w pracy.
@antoni-lesniewski: @SzycheU Ale tu nie chodzi o apki. Ja tam konto tylko do patrzenia. Chodzi mi o real albo rozmowy tu na wykopie. Wszystkie kobiety zachowują się jak kopie. Gdzie są Wonder Women?
@LostHoldenCaulfield: no to czego ty oczekujesz? Jak dla 22letniej różowej jestes starym dziadem. Sam w takim wieku to w głowie miałem tylko chlanie i gierki, może spróbuj 35+
@Jechanka: Dodałem plus do wieku. Może być i 30. 22 to granica minimalna. Zastanawiałem się kiedyś czy nie wziąć się za starsze. Kurcze, facet zawsze chce mieć o tę parę lat młodszą.
@LostHoldenCaulfield: jak miałam 22 lvl to niebieski 34 lvl to był dla mnie dziadek. Max na jakich patrzyłam to 25 lvl już prędzej wzięłabym licealistę niż 34 lvl.
@szynszyla2018: @Festiwal_Panczy Jezu, napisałem, że tam jest plus, to jest granica minimalna. Może być i 30 lat, bo to znaczy dodanie plusa do liczby. Ale widzę, że zaprzeczenie jest tak duże, że już sie ignoruje znaki matematyczne. Ale to nie ma znaczenia jak widać https://wykop.pl/wpis/72677229/zalozylem-znowu-tinder-tym-razem-ustawilem-wiek-ko Prawda jest taka, że np. 28 latki w zdecydowanej większości też są mentalnie dziećmi. Wystarczy porozmawiać ze zdecydowaną większością kobiet tu.
@zbrodnia_i_kawa: Trudno mi się z tym zgodzić. Pierwsze co mi przychodzi do głowy to fakt, że kobiety mogą śmiało mówić o swoich słabościach i mieć gorsze okresy kiedy mężczyzna słyszy "nie bądź p---ą" i na tym się kończy jego wsparcie.
Zachęcam do rozwinięcia swojej myśli bo jest szansa, że mnie przekonasz.
@CloudSpanner: facet slyszy nie badz p---a, ale nie wiesz co slyszy kobieta od matki, ciotki i babki. A slyszy „nie przesadzaj”. Kobiety moga mowic o swoich slabosciach? Tak, bo facet i tak wie ze jest najmadrzejszy, najsilniejszy, nakzabawniejszy. Nie wazne jak glupi jest, baba zawsze glupsza według chlopa. Baba za kierownica. Jestes zabawna, jak na kobiete. Nie da sie was przekonac, wy macie zerowa empatie, dla was nie jestesmy nawet
#rozowepaski #przegryw #damskiprzegryw
nie ty to inny byczq xd
@Geralt678: Jesteś wyzywany od pedofila bo jesteś brzydki a nie dlatego, że jesteś stary ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Koniec końców znalazłem sobie różową w pracy.
@Jechanka 34
Zachęcam do rozwinięcia swojej myśli bo jest szansa, że mnie przekonasz.