Aktywne Wpisy

stormi +84
czy ktos na wykopie ma ladniejsza dupe niz ja?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
swisstak_ch +390
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
źródło: Flaga to duży plus
Pobierz

No ludzie kochani. Dzieki podatkowi Belki, to przy takiej inflacji jaka jest to ludzie, którzy mają zakupione takie inflacje to realnie traca. Tak realnie tracą. Co z tego, ze nominalnie zwrot z inwesytcji wyglada super, jak moga za te sama kase kupic mniej chleba w piekarni. No naród analfabetow ekonomicznych. #gielda #inflacja
nie, nie jest to skrot myslowy i to jest najgorsze, bo widzialem wpis, co ktos na powaznie mowi, ze Morawiecki zarabia na tym, ze mamy wyzsza inflacje i ludzie na powaznie uwazaja, ze kupowanie dolara (trzymanie go na koncie
Kilka lat temu stopy byly niziutkie a mieszkania szly w gore i mimo ze teoretycznie 1,5% inflacji + 1.75% marzy na EDO dawalo DUZY zysk realny wzgledem inflacji (nie taki jak stocki oczywiscie,
ale ja o tym wiem, po prostu jak czytam, ze Morawiecki sie cieszy, ze rosnie inflacja, bo na tym zarabia, to jak mam to
XD. Cóż za bzdury.
Oho ciekawe xD. Zapraszam do lat 2011-18, kiedy miales niska inflacje, wtedy to kazdy narzekal, ze nie da sie juz na rynku
Przecież wtedy był bull market, nie moja wina, że ludzie chcą chciwi i chcą mnożyć swoje pieniądze x4 z każdej inwestycji.
No przy wysokiej inflacji indeksy dostają palpitacji i idą w górę, niezależnie od tego czy się dobrze dzieje w
Zgoda, natomiast nie zmienia to faktu, ze inwestujac, staramy sie pomnozyc pieniadze, w dodatku nie jestesmy tylko skazani na polską giełdę w dobie obecnej globalizacji i