Wpis z mikrobloga

#blackpill
Wg mnie to jest najważniejsza rzecz którą powinni zobaczyć młodzi faceci.
Jeśli nie jesteście zbyt urodziwi to musicie szukać dziewczyn w gronie znajomych. Zapomnijcie o podrywaniu na imprezach, a już w ogóle aplikacjach randkowych, tam liczy się tylko wygląd.
Macie szansę tylko jeśli będziecie mogli się poznać i dziewczyna będzie mogła docenić wasze inne cechy poza samym wyglądem. NIe marnujcie czasu na celowanie zbyt wysoko i marnowaniu czasu na dziewczyny poza waszym zasięgiem.
robert_malkowicz - #blackpill 
Wg mnie to jest najważniejsza rzecz którą powinni zoba...

źródło: Capture

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@robert_malkowicz niby nie, ale i tak dawały mi kosza będąc na ich poziomie, mieszkając w powiatowym gdzie był naoczny mocny niedobór kobiet w moim wieku.

rzeczywistość taka, że teraz w dużym mieście locha 5/10 jak założyć tindera, to może ruchać dziennie 10 dobrze wyglądających typów.

potem po latach widzę, że ożeniła się z typem +2/+3, a jej SMV spadł o kolejne 2 punkty.

tragedia
  • Odpowiedz
miała dywizje spermiarzy na kiwnięcie palca. To faceci są bardziej oceniani przez wygląd i jeśli nie spełnią określonych wymagań względem wyglądu to przez większość różowych nie będą uważani nawet za istoty ludzkie. Niski wzrost, zakola czy mały rozmiar przyrodzenia to tematy które wywołują w większości przypadków śmiech.

@robert_malkowicz: cope. Charakter nie ma znaczenia jesli wygladasz 1/10 lub 2/10. Mialem mnostwo znajomych kolezanek, kolezanki kobiet moich znajomych i wiele wiecej. Zadna
  • Odpowiedz