Aktywne Wpisy
Badmanek +151
Zawsze fajnie się czyta wpisy osób, które sympatyzują z rosją. Jakie to musi być dla nich ciężkie, że muszą teraz pisać o Tym jak Putin się zemści, jak to Ukraińska ofensywa nic nie da.
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
SarahC +3
Mirki, mam dzisiaj urodziny i zastanawiam się co by sobie kupić z tej okazji dobrego do jedzonka
Siema
Miałem dzisiaj na rowerze kolizję z samochodem. Wina kierującej. Wymieniłem się numerami ze sprawczynią i świadkiem. Niestety na skutek kolizji koło dostało po dupie, tzn. 3 szprychy wyleciały ze swoich mocowań. Z uwagi, że kołem uderzyłem od czoła, to nie jest wykluczone, że może być jakoś powyginana obręcz koła. Zatem chcę kupić nowe koło. Niestety jak patrzyłem w necie, to CHYBA takiego już nie ma :(
Dotychczasowe koło to SAIKO ALLOY 559 X 19-26
Czy znacie jakieś koło o takich samych lub bardzo podobnych parametrach?
@BrrHmm: obręcz 99% śmieć. Można próbować prostować i naciągać, ale szkoda się męczyć. Co do nowego koła to istotniejsze:
- jaki typ hamulca? vbreak? tarcza?
- jak tarcza, to na centerlock czy na 6 śrub?
-
@BrrHmm:
tak jak wyżej, idź do zwykłego rowerowego i dostaniesz odpowiednie całe koło za ok. 100zł
@mjr_bien @makrel_gieldowy: Zrobione tak jak napisaliście. Doradzono jakie kupić koło.
@eloar wow, niezła ilość parametrów, aby kupić koło. Będzie zapamiętane na przyszłość. Dziękuję bardzo. Z kołem postąpiono j.w. napisano.