Aktywne Wpisy

Nie wiem co sądzić o własnym życiu. Serio.
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na

źródło: rerwfrfs
Pobierz
Kasahara +325
Ważne przesłanie do początkujących czy zaczynających - NIE LĘKAJCIE SIĘ!
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające

źródło: 71kv2A4pgHL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
warto dopłacać do wersji PRO w Iphone 14? Oglądam porównania aparatów na yt i nie wiem
źródło: ETUI-OBUDOWA-SMYCZ-SZNUREK-DO-IPHONE-11
Pobierz@Leosiaa: napisz do innergo https://innergo.store/Usluga-przedluzenia-gwarancji-na-iPhone-cinfo-pol-66.html wiem żę mają zajebiste ubezpieczenie na iphone dla firm, dla prywatnej osoby nie mam pojęcia ale może ci coś wymodzą,
imad ma też spoko rozwiązanie imad care czy jakoś tak
@Belzdron: w trybie standby.
Ja mam Spigen Liquid Air na telefonie od czasów 11 Pro Max i każdy mi już spadał na kafelki, kamienie (nigdy się aparat nie uszkodził na szczęście), na beton. Po prostu weź jaki uważasz (Ja myślę, że Pro i warto dopłacić) i uważaj na niego jak na każdą drogą rzecz, żeby nie marnować kasy na r------------e czegoś (⌐ ͡