Aktywne Wpisy

wyslij_nudeski +135
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
źródło: temp_file1142855652512496253
Pobierz
Luckless +102
źródło: 1000003530
Pobierz

No i też w sumie DR niczym sobie na ten fotel nie zapracował. Po prostu BYŁ, a DeVries okazał się ultra ogórem. Gdyby Kubica był na jego miejscu, to też pewnie dostałby szansę się karnąć do czasu znalezienia kogoś lepszego. Przypomnę, że DR to kierowca, któremu płacono grube miliony tylko za to, by już więcej nie dotykał bolidu - czy jest większe upokorzenie dla kierowcy F1? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Lawson naprawdę stara się jak może - czy to w juniorskich seriach, czy to teraz. A zostanie odesłany z kwitkiem, bo Ogór musi pojeździć sobie ze względu na nazwisko. Niesprawiedliwy świat F1 ¯\(ツ)/¯
Tak, ja wiem czemu DR się nie sprawdził w McLarenie i że nie musi być to miarodajne. Inny bolid, hamowanie, psychika itp. Ale moim zdaniem on po prostu już tego nie ma ;D
#f1
źródło: c68b2ef3-f1-88
Pobierz