Wpis z mikrobloga

#starfield Mam nadzieje że dopłacanie do wersji gry z premierą tydzień wcześniej nie wejdzie do standardu bo k---a to jest jedyny powód dlaczego miałbym kupić gre zamiast jej piracić. Przejście gry na premiere to jedyny dla mnie sens. Jak mam czekać tydzień to już mam w nią wysrane bo nie unikne spoilerów i ogólnych dyskusji na jej temat w których nie będe mógł się udzielić.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SzopDemaskuje: Skończ spamować, człowieku płaczesz po kątach bo zagrać nie możesz?
Co chwilę twój post tu wskakuje, weź kup sobie lepszego kompa niż 1050 i pograsz w coś nowego ()
  • Odpowiedz
@SzopDemaskuje: tak tak tak, jest tu mirek, co mając 4080 gra w stałych 60FPS więc kłamać trzeba umieć, skończ płakać i spamować bo jesteś żałosny jak płaczące dziecko 4letnie bo cukierka nie dostało ()
  • Odpowiedz
@MePix:

cukierka nie dostało

co ty #!$%@? w ogóle masz jakieś imaginacje których się trzymasz a tylko ty je rozumiesz xD

Co ma ilość fps do tego że gra wygląda jak g---o a questy są jeszcze gorsze? Rozumiem wydałaś 500zł na kawał dziadostwa które przechodzi się w 15h więc teraz wyparcie i racjonalizacja mocno. Super gra! 1000 planet, w sensie 700 to znaczy wylądować można na 300 ale na żadnej
SzopDemaskuje - @MePix: 
 cukierka nie dostało

co ty #!$%@? w ogóle masz jakieś imag...

źródło: a7qPKGw_460s

Pobierz
  • Odpowiedz
500zł na kawał dziadostwa które przechodzi się w 15h

@SzopDemaskuje: ależ Cię boli moje wydawanie pieniędzy, popłacz popłacz ja się chętnie dalej pośmieję z takiego desperata co musi co 5minut spamować postem bo mu chlip chlip giereczka nie pasuje

Kupić Ci chusteczki, bo po kupnie gry zostało mi trochę pieniędzy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Całą paczkę tym
  • Odpowiedz