Aktywne Wpisy

bobsley33 +274
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
źródło: comment_16140375931UrXIjN5ToYZXUkGbZaQG9
Pobierz
hellb0y +140
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka

Klitka 21m2 z jednym oknem od północy w okolicy gdzie nie ma żadnych sklepów, usług, infrastruktury i gdzie dojeżdża jeden dosłownie JEDEN autobus kursujący RAZ NA GODZINĘ.
Jedyny plus, że wokół dużo terenów zielonych (no tak, mieszkając w takiej celi wyczuwam częstą potrzebę wychodzenia na spacer) i bliskość Odry (choć to może być i wadą bo dużo komarów).
17 658 zł/m²
XD
#nieruchomosci #wroclaw
ja tam bym wolala takie mieszkanie niz mieszkanie z rodzicami na 300m2 nawiasem mowiac. ALE to ja :)
Ja w pełni rozumiem że chcesz się wyrwać od rodziców. Ja tez chciałem i wyprowadziłem się w wieku 21 lat. Popełniłem kilka błędów
Kusiło bardzo żeby się wyprowadzić, starzy męczyli bardzo ale było warto.