Aktywne Wpisy
PoloRL +1086
QHiN +378
Historia z wakacji dwa tygodnie temu:
Jestem w Albanii. Miejscowość Saranda. Południe Albanii blisko granicy z Grecją.
Siadam na kawę w lokalnej kawiarni na poranną kawę (za espresso 80 centów spoko cena). Akurat siedziałem sam.
Stolik obok mnie jakiś Albańczyk w wieku 30-40. Pyta się skąd jestem i jak mi się podoba.
Mówię, że jestem z Polski.
Co mówi Albańczyk?
Jestem w Albanii. Miejscowość Saranda. Południe Albanii blisko granicy z Grecją.
Siadam na kawę w lokalnej kawiarni na poranną kawę (za espresso 80 centów spoko cena). Akurat siedziałem sam.
Stolik obok mnie jakiś Albańczyk w wieku 30-40. Pyta się skąd jestem i jak mi się podoba.
Mówię, że jestem z Polski.
Co mówi Albańczyk?
Postanowiłem rozwiązać ważny dla ludzkości problem, jakim jest zapach naszej kupy. Chciałem sprawić, żeby nasz stolec miał przyjemny zapach, żebyśmy nie musieli używać odświeżaczy powietrza w łazience.i nie bać się oto, że ktoś kto wejdzie do łazienki po nas będzie skazany na nieprzyjemny zapach.
Próbowałem zmieniać dietę, jeść samo mięso, same warzywa, same owoce a nawet sam chleb nic nie przynosiło rezultatów. Co prawda czasem kał miał mniej intensywny ale wciąż odrażający zapach, a moim celem byla zmiana go.
Kilka tygodni temu nawet wypiłem aromaty spożywcze w dużej ilości, jednak po strawieniu były niewyczuwalne w mojej kupie. Na szczęście wpadłem na innym pomysł.
Przełomem okazały się gumy do żucia o smaku mentolowym. Delikatnie rozgryzałem je i polykalem 2/3 i ku mojemu zdziwieniu po strawieniu moja kupa pachniała mentolem. Co prawda mentolem zmieszanym z zapachem kału ale jest to przełom na który czekałem. Wachalem swoje dzieło dość długo i wiem że jestem na dobrej drodze, tak że trzymajcie kciuki. Dam znać o kolejnych postępach w moich pracach.
#gotujzwykopem #nauka #chwalesie
@MurLand samO mięso
No dobrze ale czy taka kupa nie pozostawia posmaku pasty do zębów?
Komentarz usunięty przez autora