Wpis z mikrobloga

Chciałem się pochwalić postępami w badaniach nad zapachem, które prowadzę od kilku miesięcy, powoli zaczynałem wątpić ale nastąpił mały przełom i wiem, że uda się doprowadzić mój projekt do celu ale do rzeczy.

Postanowiłem rozwiązać ważny dla ludzkości problem, jakim jest zapach naszej kupy. Chciałem sprawić, żeby nasz stolec miał przyjemny zapach, żebyśmy nie musieli używać odświeżaczy powietrza w łazience.i nie bać się oto, że ktoś kto wejdzie do łazienki po nas będzie skazany na nieprzyjemny zapach.

Próbowałem zmieniać dietę, jeść samo mięso, same warzywa, same owoce a nawet sam chleb nic nie przynosiło rezultatów. Co prawda czasem kał miał mniej intensywny ale wciąż odrażający zapach, a moim celem byla zmiana go.

Kilka tygodni temu nawet wypiłem aromaty spożywcze w dużej ilości, jednak po strawieniu były niewyczuwalne w mojej kupie. Na szczęście wpadłem na innym pomysł.

Przełomem okazały się gumy do żucia o smaku mentolowym. Delikatnie rozgryzałem je i polykalem 2/3 i ku mojemu zdziwieniu po strawieniu moja kupa pachniała mentolem. Co prawda mentolem zmieszanym z zapachem kału ale jest to przełom na który czekałem. Wachalem swoje dzieło dość długo i wiem że jestem na dobrej drodze, tak że trzymajcie kciuki. Dam znać o kolejnych postępach w moich pracach.

#gotujzwykopem #nauka #chwalesie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach