Aktywne Wpisy
karpiniusz +390
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Davvs +1270

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Od razu zjebka, że wizyta przepadła i może ewentualnie przyjąć tylko na 5 minut... Zgodziłem się. Z tych 5-ciu minut większość czasu wypełniałem kwitek, że się stawiłem i cyk, wizyta zainka$owana(normalnie chyba trwa godzinę), a ja w sumie dalej ze swoim problemem
No nic, przegryw przegryw przegrywa, a normictwo i oskariat wygrywa, tak działa natura.
Zaraz akt oskarżenia i chuop idzie na cwelownie..
#przegryw #przegrywpo30tce
Nie uwierzysz ale większość ludzi by się nie spóźniła na takie spotkanie
Może to i dobrze, bo tłumaczyć normickiej Julce swojego problemu, to tak samo jak z terapią i oczekiwać zrozumienia, a czeka cię tylko pośmiewisko.
Z jednej strony rozumiem, tylko że mi też się zdarzyło stracić coś lub przegapić, i moją reakcją zawsze było "kurcze, gdybym tylko wyszedł wcześniej" albo "no zdaża się i trudno".
Po prostu trochę mnie dziwi twoje podejście, że we wszystkim widzisz głębsze filozofię i świat który jest przeciwko Tobie.
Moje pytanie jest takie, czy umawiając się z prawnikiem nie dało się przewidzieć że tego dnia do tej godziny będzie w pośredniaku? Z tego powodu pytać o późniejszą godzinę spotkania albo inny dzień?
Ja umawiając się na jakieś spotkanie analizuję czy mam dość czasu żeby się dostać na na miejsce, a nawet z rezerwą bo jak złapiesz gumę
No źle zaplanował i co? Będziesz go teraz jechać?
Ale ja nie chcę mu sprawiać przykrości, myślałem że może pomoże mu zwrócić uwagę.