Wpis z mikrobloga

na EV narzeka dwie grupy ludzi

@Bad_Wolf: Myślę, że więcej.
Natomiast biedotę innym zawsze wrzuca ktoś kto jest biedny sam.
Jakby to zakup auta EV był jakimś gralem niedostępnym dla "zwykłych" ludzi.
Wg twojej teorii koleś co jeździ Lamborghini jest przedstawicielem biedoty, bo nie kupił EV.
Ciekawa teoria.
Myślę, że więcej.

No to kto jeszcze? Biedota i biedota umysłowa podniecająca się przedmiotem. Kto jeszcze?

Jakby to zakup auta EV był jakimś gralem niedostępnym dla "zwykłych" ludzi.

@jack_: masz?

Wg twojej teorii koleś co jeździ Lamborghini jest przedstawicielem biedoty, bo nie kupił EV.

Ciekawa teoria.

@jack_ : stanął na myśl o lambo?
stanął na myśl o lambo?

@Bad_Wolf: No i już mamy gejowską wycieczkę. Argumentów brakuje. Lubisz więc innych chłopców. Szczere wyznanie.

No to kto jeszcze? Biedota i biedota umysłowa podniecająca się przedmiotem. Kto jeszcze?

Ciekawe powiązanie i odjazd od tematu. Dlaczego uważasz, że 100% użytkowników EV jest z nich zadowolonych?

masz?

Bo ja jeszcze nie. Musze poczekać jeszcze z 2 lata zanim kupię BEV. Muszę wykończyć dom aby mieć gdzie go ładować
Jeździ do przodu i do tyłu.

Coś jeszcze?

@jack_: a co więcej potrzeba samochodowi do przemieszczania się z punktu a do punktu b?

Całe szczęście skończy się podnieta samochodami za kilka lat.
@Bad_Wolf: Dużo energii. Obecne średnie zasięgi są niewystarczające. Bo jeśli zimą włączysz ogrzewanie, multimedia to zaraz tracisz 20-30% zasięgu. Zresztą sam spadek temperatury obniża już sprawność i pojemność baterii.
Jak dobrze pamiętam kiedyś chyba Zachar robił test Zoe i musiał pod salonem Renault ładować, bo odbierał auto zimą w nocy lub wcześnie rano i pojemność spadła tak, że nie odjechał z salonu.
Polska infrastruktura do tego to jest żart.
Dalej... masz