Wpis z mikrobloga

#przegryw #p0lka #tinder #blackpill

Słowniczek Tinderowy dla debili:

-Sapioseksualna - szukam Chada, ale w okularach - udaje mądrą, ale mam świadomość, że kieruję się tylko najniższymi instynktami.

-Po przejściach / już się wyszalałam - niejeden Chad mnie przeruchał i rzucił

-Szczera, nerwowa, płaczliwa - jestem niemiła i nie panuję nad swoimi emocjami, ale stać mnie na to, bo mężczyźni poniżej poziomu Chada wszystko zaakceptują. Typowy przykład borderki. Dla Chadów to wszystko jedno, bo oni chcą mnie tylko przelecieć.

-Spraw, żebym znowu uwierzyła w „miłość” [emoji serca] – spotykałam Chadów, którym zależało tylko na seksie i myślałem, że kupię ich zainteresowanie swoją dupą, ale to nie wyszło.

-Poprzedni moi partnerzy mieli mieszkanie / nie spotykali się z nikim innym - trzeba mieć własne mieszkanie, albo przynajmniej samemu coś wynająć i mam nadzieję, że będziecie się spotykać TYLKO ze mną, bo tacy ludzie mnie wyruchali i ja nie zejdę niżej.

-Artystyczna dusza, musicale, tańce itp. - Tak naprawdę nie mam zainteresowań, mój max to top 10 kawałków z ostatniego miesiąca na Spotify i muszę to jakoś napisać, żeby wyglądało na coś głębokiego.

-Mam borderline - mogę sobie pozwolić na chore zachowanie, bo moja atrakcyjność na to pozwala. Alternatywnie „Jestem łatwiejsza niż inne, ale proszę, bądź wysoki”

-Ostry język - "ostrzegałam" - czyli lubi przekleństwa i obelgi, generalnie patologia. Szczególnie w stosunku do chłopaków przeciętnych i poniżej przeciętnych, zwyzywa nawet przez Tindera.

-Żadnych "fuckboyów", wolę romantyków - generalnie stawiam na bogatych Czadów i myślę, że to jest mój poziom, bo kilka z nich już mnie wyruchało, ale chciałbym, żeby ktoś się w końcu w to wciągnął, a nie tylko wyruchał i zostawił.

• 5
@Mazurroo: @Kopytnik_1

Tutaj macie prawdziwy słownik:

- "jestem taka samotna" = mam pełno zainteresowania, ale tylko od przeciętniaków, a ja chcę chada
- "zarabiamy mniej niż mężczyźni" = porównuje się do najlepiej zarabiających facetów i chce tyle kasy za siedzenie w biurze
- "szukam stabilnego i odpowiedzialnego" = szukam jelenia, żeby nie być sama, bo ja już się wyszalałam, ale żaden chad nie był zainteresowany na dłużej
- "prawdziwy facet" =