Aktywne Wpisy

Tetsuya +18
Microsoft oficjalnie wycofuje z polskiego rynku Xbox Series X. Oto co mi odpowiedzieli na supporcie:
"The unavailability of the Xbox Series X in markets like Poland and some European countries is largely due to Microsoft's strategic shift towards focusing on cloud gaming and subscription services like Game Pass, rather than on promoting or distributing physical consoles. This change comes in the wake of lower-than-expected sales in these regions. As a result, Microsoft has

źródło: featured-24
Pobierz
R-87 +222
Skoro UE tak bardzo chcę być eko i ujednolicić ładowarki w telefonach to dlaczego nie weźmie się za narzędzia budowlane? Przecież tam każdy producent robi ładowarkę pod Siebie, ba mam 2 wkrętarki jednego producenta i każda z inną ładowarką. Wiem wiem IPhone amerykański i im trzeba było dosrać a Chińczyków trzeba zostawić w spokoju.
#iphone #ciekawostki
#iphone #ciekawostki

źródło: IMG_4160
Pobierz
źródło: Zrzut ekranu 2023-08-30 o 15.17.41
Pobierzźródło: Zegarek-meski-Diesel-DZ4329
Pobierz@StanSwiderek: W tej cenie nie ma zbyt dużego wyboru, celowałbym w marki typu Seiko, Citizen i Orient
sprawdzaj na pepperze co jakiś czas, ja swojego kupiłem chyba z włoskiego amazona, wszystko z nim było ok, a cena dużo niższa niż u nas
https://www.pepper.pl/search?q=orient
@StanSwiderek: odradzam taką kombinację. Kup ładny zegarek „na codzień”, a do garnituru po prostu nie zakładaj.
Dobre budżetowe marki to także Timex, Atlantic, Adriatica. Ja wolę kupować w sklepie, gdzie najpierw przymierzę, porównam, jest drożej, ale zegarka nie kupuje się dla oszczędności.
źródło: temp_file8935731950449845838
Pobierzźródło: temp_file6549250168384441401
Pobierzźródło: 1176454-2
Pobierz