Wpis z mikrobloga

@sivek84: Jak jest z wygranymi obcokrajowcow? Nie ma jakiegos wymogu posiadania meldunku albo obywatelstwa? Mam blisko do szkoplandii i zastanawiam sie czy nie grac tam w Eurojackpot bo najwiecej wygranych tam pada. A boje sie, ze mnie zwaluja przy wiekszej wygranej.
  • Odpowiedz
  • 0
@ExtraPensja: przy normalnym totku do 1000€ wygranej możesz odebrać w kiosku przy większych sumach musisz mieć meldunek i konto w banku przy eurojackpot nie wiem ale możesz przecież w Polsce grać
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: w jacka najwięcej wygrywają niemcy bo po prostu wsród krajów biorących udział jest ich liczebnie najwięcej, do tego u nich zakład kosztuje 2 euro, więc tasiemkę dziesięciu zakładów mają za godzinę pracy, u nas 10 zakładów to 125 cebul, czyli to zabawa dla informatyków 20k
  • Odpowiedz
  • 0
@Harpunnik_Dally: § 4 Spielteilnahmebedingungen und Registrierung. Zur Spielteilnahme sind nur Personen mit Wohnsitz in Deutschland berechtigt. Gesperrte Spieler sind von der Spielteilnahme ebenso ausgeschlossen wie Minderjährige.
  • Odpowiedz
  • 0
@sivek84: Państwowy Traktat o grach hazardowych (§ 4 ust. 5 nr 1 Państwowy Traktat o grach hazardowych) zobowiązuje firmy loteryjne do przeprowadzenia kontroli tożsamości (weryfikacja wieku i adresu). W tym celu potrzebujesz miejsca zamieszkania w danym kraju związkowym, w którym chcesz grać w LOTTO online.
  • Odpowiedz
  • 1
@ExtraPensja: w każdym landzie jest wyznaczony punkt gdzie możesz odebrać osobiście nagrodę przykładowo jeśli grałeś w Baden-Württemberg to wygraną odbierzesz tylko tam np w Stuttgardzie
  • Odpowiedz
@sivek84:

W tym celu potrzebujesz miejsca zamieszkania w danym kraju związkowym, w którym chcesz grać w LOTTO online.

czytałeś to ze zrozumieniem ? "danym kraju związkowym " i jak chcesz grać w "lotto online" to jest tylko i wyłacznie dlatego bo gdy zakładasz konto trzeba potwierdzić swoją tożsamość . A jak kupujesz kupon w kolekturze to co innego . Zresztą c--j z tym w niemczech meldunek to jest tylko formalność
  • Odpowiedz
  • 0
@Harpunnik_Dally: po c--j się produkujesz przecież wyraźnie ci napisałem że grać może każdy kto ukończył 18lat ale przy wypłacie wysokiej wygranej musisz mieć meldunek I konto w banku
  • Odpowiedz
@sivek84: a czyli niższe ci damy ale wyższe w---------j bo nie masz meldunku XDDD
dobra jaja mam w to w------e ale to pachnie bzdurą giga tak jak mówiłem meldunek w niemczech to formalność tak więc nie czuj się jakiś lepszy że ty masz XDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@Harpunnik_Dally: jaki dzbanek no wymiękam przecież meldunek można sobie zrobić nawet w przytułku dla bezdomnych i tam listy odbierać jak się nie ma adresu zamieszkania albo w hotelu
  • Odpowiedz