Wpis z mikrobloga

Jakim cudem @BayzedMan jeszcze nie spadł? Obrzydliwie stronniczy typ, a w zasadzie kilka typów, bo mało prawdopodobne że jedna osoba ogarnia to konto, ktoś coś?
#ukraina
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@hrywienka:

zgłoszone

Trzensem sie i bojem się.

stronniczy? Ty tu widzisz jakieś równe strony? Ja widzę ruskie bandyckie faszystowskie gowno które napadło na spokojny kraj, który walczy w
  • Odpowiedz
Nie podoba sie prawda, co nie? Gorzka jest

@Wraczek: jestem polskim Polakiem z Polski.
Zdanie jest napisane zupełnie poprawnie w języku polskim. Wyjaśniam rosyjskiemu koledze, jak to wygląda, żeby miał ściągawkę na przyszłość:

W języku polskim dopuszczalne są konstrukcje z zamianą kolejności podmiotu, czasownika i przymiotnika, a nawet, co ciekawe, opuszczenie podmiotu gdy z kontekstu wiadomo, o jaki chodzi. Podaję przykłady
  • Odpowiedz
  • 2
@PomidorovaLova:

bo nie popiera ruskiego ludobójstwa? XD w takim razie jest nas tutaj bardzo dużo takich stronniczych którzy nie lubią ruskich ścierek

Ty to napisałeś.
Gość ma tutaj konto od półtorej roku, prawie 70k akcji, głównie na tagu Ukraina. Wybiela każdą ukraińską niekorzystną sytuację. Nie popieranie dziczy spod Uralu to jedno, ale nie popadajmy też w drugą skrajność.
  • Odpowiedz
@Wraczek: Nie masz argumentów a nie pytań. Na tym zazwyczaj się kończy onucowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gość ma tutaj konto od półtorej roku, prawie 70k akcji, głównie na tagu Ukraina. Wybiela każdą ukraińską niekorzystną sytuację. Nie popieranie dziczy spod Uralu to jedno, ale nie popadajmy też w drugą skrajność.

No konto założone na potrzeby dzielenia się informacjami z ukraińskiej strony. Jaką akcję "wybiela" i co
  • Odpowiedz
  • 1
@PomidorovaLova: Te onuce są z tobą w pokoju? Jeśli chcesz zobaczyć onuce to wejdź w znalezisko o pobiciu Polaków przez Ukraińców (którzy okazali się finalnie gruzinami). Przestańcie popadać w paranoję z tymi onucami, dyskredytujecie każdego kto w ogóle śmie mieć inne zdanie.
  • Odpowiedz
@Wraczek: no widziałam te znalezisko, nawet sama je zgłaszałam. Typowy pokaz histerii prawakopiteków które łykają każą ruską prowokację, a na filmiku jakieś ciapaki nie mające nic wspólnego z Ukrainą
  • Odpowiedz