Wpis z mikrobloga

#boks
Przyglądam się tej gali od dłuższego czasu. Od samego początku reklamowana była jako drugie tak wielkie wydarzenie bokserskie na ziemiach polskich (od czasów Adamek vs Kliczko). Myśle, fajnie walka o mistrzostwo świata, ale tak poza tą potyczka to czy którakolwiek walka z tzw. Undercardu wzbudza jakiekolwiek emocje? Niby organizowane w podzięce za to, ze Polacy tacy fajni dla Ukraińców i wspierają a za ppv trzeba płacić (tak 15 zł, ale trzeba)xd, jedyny ciekawy Polak, nie licząc Czerkaszyna(ma chyba podwójne obywatelstwo) walczy poza przekazem w TV. Reszta to jakieś ogory „no nejmy” plus co-event jakiś syn bylego mistrza z UK z ogorem z Czech… Jak sobie porównam to z udercardem z walki o mistrza Kliczko vs Adamek to nie bardzo jest o czym mówić. Chyba zapomnieli, ze dobra gala bokserska nie tylko głównym wydarzeniem stoi zwłaszcza, ze w tym przypadku z góry większość obserwatorów, bukmacherów obstawia tylko jedna opcje( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 3
@Simpleco zerknąłem przed chwila na eBilet i wyglada tak jakby wręcz niektóre części trybun w ogóle się nie sprzedały. Tak wiec pełnego stadionu to nie przewiduje i ciężko mi uwierzyć w te 80% sprzedanych miejsc patrząc na to ile jeszcze wolnych jest, ale może rozdadzą troszkę za darmo :3
Pobierz aspk - @Simpleco zerknąłem przed chwila na eBilet i wyglada tak jakby wręcz niektóre ...
źródło: Zdjęcie z biblioteki
@aspk: @Simpleco Patrzyłem teraz na ebilet i wydaje się, że koło 70-75% stadionu jest sprzedane, pewnie jeszcze w ciągu paru godzin dobije coś ludzi. Jeżeli nie będą pilnować ludzi czy siedzą na swoich miejscach to pewnie "efekt wizualny" będzie taki, że jest "cały stadion".