Aktywne Wpisy
Obrzydliwy, 23 letni na tamten moment incel po lewej, pomimo posiadania mitycznych 195 cm, nie mógł liczyć na JAKĄKOLWIEK atencje ze strony płci przeciwnej. Incelowi było kinda przykro, więc postanowił #!$%@?ąć pięścią w stół, trzymać legendarną ramę i wziąć się trochę za siebie. Efektem tego "grindu" jest ziomuś z 25 lvl po prawej.
Pytanie brzmi, ile zainteresowania otrzymuje teraz ten ziutek po prawej?
Ding ding mfkers! Odpowiedź brzmi 0.
Jest takim samym
Pytanie brzmi, ile zainteresowania otrzymuje teraz ten ziutek po prawej?
Ding ding mfkers! Odpowiedź brzmi 0.
Jest takim samym
karix98 +2
Przykro się patrzy na takie sytuacje, niby go nigdy nie oglądałem a wręcz za nim nie przepadam ale jakoś mi go szkoda, upadek człowieka dosłownie i w przenośni
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym
#popaswpieprz #raportzpanstwasrodka #raportzakcji | źródło zdjęcia po prawej
Dla mnie po prostu dziwne jest to, że Gapa jest nieustannie mocno czerwony od miesięcy i to bez przerwy. Czerwienica jest tylko jedną z wielu opcji to wyjaśniających. To
Mogę tylko powiedzieć, że u Kiszony to po prostu ciśnienie podlewane piwskiem rozwala mu łeb :)
To akurat efekt podagry (dny moczanowej) którą wiemy że gapa ma.
@aduntorinas: wyżej pisałem, że podobno czerwienica może objawiać się także dokładnie takimi samymi objawami jak dna moczanowa. Czy Gapa ma tylko podagrę czy czerwienicę, nie będę próbował zgadywać. To nie moja działka. Niech bej sam się bada.
@pelt: Bardziej gęsta niż typowa, natomiast nie jest jak galareta. Serce, czyli pompa, by nie przepompowało niczego, co ma gęstość galarety
Te czerwone plamy na rękach i brzuchu to,choroba wątrobowa,grzybiczna.No i te suche co tam widać to łuszczyca alkoholowa,idze to leczyć ale musi zaprzestać tankować i chodzić po dermatologach,etc,Ostatnie podrygi menela.