Wpis z mikrobloga

Jest mi w stanie ktoś streścić historię #sebcel ? Przypadkowo się tu na niego natknąłem i bardzo mi się spodobał jego content. Taki trochę #bonzo wystrojony w garnitur. Ile czasu już trwa jego kariera? Czy te jego marki (wilk mcqui, elitaekspert 1 i 2, WulfX) faktycznie istniały jako podmioty gospodarcze, czy to jedynie mitomańskie odklejki? Czy on serio robi jakieś panele i ma jakichkolwiek klientów, czy po prostu nagrywa mitomańskie wysrywy? Serio był kiedyś wannable coachem z branży relacji damsko-męskich? Są jakieś jego opus magnum z którymi warto się zapoznać? Typ ma szansę zdobyć to, co chciał czyli fejm i hajs, ale jedynie jako internetowy błazen ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Euph0: w skrócie, źli ludzie nasrali sebie do łba, że (kolejność przypadkowa): możesz wszystko, zacznij jakoś potem przyjdzie jakość, afirmacja, inteligencja emocjonalna, maratony, książki, relacje damsko męskie, kołczing, porady, marka na jutubie, etat to zło, hejterzy dookoła, mlmy, Jacek Wiśniowski itp.

Ta mieszanka spowodowała, że Sebke ma whiskasa zamiast mózgu bo żyje w świecie iluzji i majaków - rubikon samorozwoju przekroczył już dawno. Do tego stopnia, że stał się pośmiewiskiem,
  • Odpowiedz