Wpis z mikrobloga

Hej Mireczki.
Ktoś rozumie o co kaman z nową promocją w #biedronka ?

Od dzisiaj obowiązują nowe promocje które trzeba "aktywować przez otwarcie oferty w aplikacji". Promocje są w gazetce. Przynajmniej wczoraj nie było ich luzem w apce, żeby można było je jakoś aktywować. Chyba, że ja źle paczę. Dzisiaj w apce mam komunikat, że coś poszło nie tak po ich stronie...
  • 11
@variat: Sam sobie odpowiem w razie gdyby ktoś jednak był zainteresowany.

Nic nie trzeba aktywować. Biedra to dupiato opisała a w sklepach mówią tyle, żeby po prostu zeskanować kartę.

Chodzi o dzielenie się rabatami(szejkomat i limity kg/szt). Już nie wystarczy podać nr telefonu. Trzeba fizycznie zeskanować kodzik z karty/apki.
@OCIEBATON O takie pierdoły się nie będę kłócić. chętnie zostaje przy szybkim wpisaniu nr telefonu. Tylko wyjaśnij mi proszę, o co innego może w takim razie chodzić z tymi nowymi promocjami "aktywowanymi" przez apke? Zwłaszcza jak sama kasjerka mi powiedziała że od jakiegoś czasu system nie chce zaliczać promek jak ktoś poda sam numer telefonu.
@variat bo zazwyczaj ludzie mają tylko kartę i nie mieli nigdy aplikacji. Natomiast jak zainstalujesz apke na ten sam numer telefonu co kartę to będzie wszystko śmigać jak talala.

Kierownik biedronki here i nawet ja nie wiem o co chodzi tej biedronce XD
Kierownik biedronki here

@OCIEBATON: Kolego, teraz to przepadłeś! Chcesz czy nie, z wszelkimi wątpliwościami będę uderzał do Ciebie:P

A teraz poważnie. U was wszystko działa tak bardzo z dupy strony, że pojadę kiedyś przed zamknięciem i sam sprawdzę przy samoobsługowych. Choć jak znam życie, to że raz zadziała, nie znaczy że to reguła.
Ale dzięki że Ci się chciało, Pozdrawiam.
@variat: papryka oraz banany? W gazetce te oferty mają jedynie obrazek aplikacji, pozostałe mają obrazki karty oraz aplikacji.

Nie ma dalej regulaminu, więc można tylko zgadywać, pewnie miały być to oferty wyłącznie na aplikację, jednak z jakiegoś powodu nie zdążyli i pozostawili możliwość użycia karty.