@Matylda_Megara: Chciałbym odwiedzić park rozrywki - ale jak już tam będziemy to musimy skorzystać z tych najszybszych kolejek i ci nie odpuszczę ʕ•ᴥ•ʔ
@Duszeczek: Na pierwszym spotkaniu każdy chce się zaprezentować jak najlepiej, prawda? Wymioty nie są pożądanym elementem W ŻADNYCH OKOLICZNOŚCIACH, nawet w czasie ciąży z długoletnim partnerem, a co dopiero na pierwszym spotkaniu.
@Matylda_Megara Wystarczy, że weźmiesz leki na lokomocje i założysz specjalna opaske na rękę. Nie będziesz czula potrzeby wymiotów, no ale okej. Moge iść na kompromis. Pójdźmy moze w inne miejsce. Teraz ty coś zaproponuj
@Duszeczek: Nie wiem co jest w energylandii. Nigdy tam nie byłam, zawsze unikałam tego miejsca. Jak cała paczka jechała to się wymigiwałam pracą, obowiązkami, okresem, podejrzeniem ciąży.
@Duszeczek: Nie, serio. Jak wiedziałam, że chcą jechać to znajdywałam sobie dodatkowe zadania w pracy, nagle byłam chętna do sprzątania lasu albo angażowania się w projekty, których na codzień bym nie zrealizowała, namawiałam na termin, kiedy wiedziałam, że dostanę okres i raz faktycznie podjerzewałam ciążę. Nie jestem kłamczuchą, tylko manipulantką. To różnica.
#glupiewykopowezabawy #ankieta
Lepiej mieć...
Gdzie masz ochotę iść na serniczek?
energylandia w Zatorze wydaje się być fajna, mega dużo atrakcji, że nawet na cały dzień nie wystarczy xd
serniczek na pewną się tam znajdzie
https://energylandia.pl/gastronomia/restauracje/
Zjemy coś dobrego, zjemy serniczek, ale ja na kolejki popatrzę z dołu.
Wymioty nie są pożądanym elementem W ŻADNYCH OKOLICZNOŚCIACH, nawet w czasie ciąży z długoletnim partnerem, a co dopiero na pierwszym spotkaniu.
EDIT: Kurr obróciło
Mam już jedne ogoniaste stworzonko na czterech łapkach i nie zamieniłabym go na nic innego.
Nie jestem kłamczuchą, tylko manipulantką. To różnica.