#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz Czy ja dobrze słyszałem i widziałem łysa pała dzwoniła do tego z frunkfurtu, palmowego, żeby odebrał telefon i się nagrał, bo tamten nie dbierał. O Karwasz Tfasz..... Łysa pała ma nr telefonu do palmowego....oj śmierdzi @gomezz86
@gomezz86: Wtedy jeszcze nikt nie zgrywał wszystkich jego lajtów ale jak masz dostęp,albo dojsćia u głównego bohatera to może udostępni,było to na początku twojej działalnosći z jego kanałem,był lajt i obszerne wyjaśnienie waszych "zażyłości" dosyć dobrze pamiętam tą sytuację bo wtedy przestałem Cię oglądać,zresztą pisałem wielokrotnie o tym na tagu,a lajta już nie ma jak to często bywa.
@Mikkkoo przesłuchałem tą rozmowę z lajwa. Przynajmniej dla mnie nic tam nie ma takiego, normalnie sobie gadają i tyle. Dla mnie nic ta rozmowa nowego nie wniosła. Ale to moje zdanie.
Czy ja dobrze słyszałem i widziałem łysa pała dzwoniła do tego z frunkfurtu, palmowego, żeby odebrał telefon i się nagrał, bo tamten nie dbierał. O Karwasz Tfasz..... Łysa pała ma nr telefonu do palmowego....oj śmierdzi @gomezz86
@gomezz86: Jeszcze w pąpę chwalił się że dostaje każdy materiał przed publikacją do "wglądu"
Przynajmniej dla mnie nic tam nie ma takiego, normalnie sobie gadają i tyle.
Dla mnie nic ta rozmowa nowego nie wniosła.
Ale to moje zdanie.
@dizel81: no to jak nie ma, to ja nie mam więcej pytań