#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz Czy ja dobrze słyszałem i widziałem łysa pała dzwoniła do tego z frunkfurtu, palmowego, żeby odebrał telefon i się nagrał, bo tamten nie dbierał. O Karwasz Tfasz..... Łysa pała ma nr telefonu do palmowego....oj śmierdzi @gomezz86
@UmazanyPieprzem o teraz odpowiada na żywo. "co wkręcasz mnie?" i dalej cenzor dzwoni do palmowego i mówi.... Możesz zrobić, coś tam..... Itd i instrukcja leci, co... Palmowy.... A bez cenzury coś ten teges? "Dziękuję za promocję"....
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: czyli podobamu sie jak machaj osxukuje innych o traktowaniu przez tego smiecia innych to juz nie wspomne bo to widac po tych jego pijackich wysrywach
@UmazanyPieprzem @wiesniakzdziuryzabitejdeskami Ja tam palmowego lubię i nie podejrzewam go o żadne konszachty z Prezesem. A że Prezes mówi inaczej to taki jest, każdego próbuje zawsze ośmieszyć czy skompromitować. To że mieli jakiś kontakt ze sobą to już dawno o tym wiadomo.
@UmazanyPieprzem Każdy może na insta zadzwonić, nie problem. Ja nie mam z nikim spiny, więc nie widzę problemu, publikuję co mi się podoba i nikt na to nie ma wpływu
Ja tam palmowego lubię i nie podejrzewam go o żadne konszachty z Prezesem.
@dizel81: odsłuchaj, słabo słychać, ale niestety .... dla mnie, to bardzo smutny dzień na tagu. Och co to było za spijanie sobie z Dziubków co za ochy i achy.
@Mikkkoo mnie to tam gilo czy to układ czy nie. Ważne że jest taki kanał bo i tak nie wszyscy są skupieni tu na tagu, wystarczy przeczzytać komentarze.
Czy ja dobrze słyszałem i widziałem łysa pała dzwoniła do tego z frunkfurtu, palmowego, żeby odebrał telefon i się nagrał, bo tamten nie dbierał. O Karwasz Tfasz..... Łysa pała ma nr telefonu do palmowego....oj śmierdzi @gomezz86
"Dziękuję za promocję"....
Ja widzę, to tak... palmowy-chęć za istnienia i wybicia się na czyimś karku?
Ja tam palmowego lubię i nie podejrzewam go o żadne konszachty z Prezesem.
A że Prezes mówi inaczej to taki jest, każdego próbuje zawsze ośmieszyć czy skompromitować.
To że mieli jakiś kontakt ze sobą to już dawno o tym wiadomo.
@gomezz86: niestety nie da się odsłyszeć tego co było usłyszane, a służalczy ton dopełnia całości.
@Hana1: kamerdyner, a raczej lokaj. A jak łysy później tryumfował :)
@gomezz86: stary alkus był cwańszy, cóż dobry jest w te klocki, szast prast i Cię wyjaśnił. To chyba koniec. Tera czekamy co z Gapciem zrobi
@dizel81: odsłuchaj, słabo słychać, ale niestety .... dla mnie, to bardzo smutny dzień na tagu. Och co to było za spijanie sobie z Dziubków co za ochy i achy.
@dizel81: a czym się różni zatem zakłamanie Gapy od palmowego? odsłuchaj będziesz wiedział o czym mowa