Aktywne Wpisy
Slabegeny +48
#przegryw czy to normalne że wynająłem pokój na noc w centrum dużego miasta i robie z ukrycia foty laskom? Czuje się trochę jak creeep ale w sumie to co mam robić skoro jestem brzydki?
pasterzzxc +215
Dziś 12 rocznica tej ikonicznej cieszynki.
#mecz
#mecz
@Towarzysz_Szmaciak: mam nadzieję, ze samochód też masz z tych tańszych, bo drogim tak samo jak tanim też się dojedzie z punktu A do B, i kupowanie takiego lambo jest tylko na pokaz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam jak na razie tatuażu nie chcę, ale zawsze jest szansa zmiany decyzji :)
Czy gapienie sie na tatuaże jest ok czy nie? Bo czasem ktoś ma wydziarane coś ciekawego, ale jak idzie/ siedzi to nie widać tak od razu detali, albo ciezko odczytac napis - czy w takim przypadku wgapianie sie (no może nie wgapianie, ale przygladanie bardziej niz tylko rzut okiem) w niego jest ok? (mowie raczej o tatuazach na ramionach lub łydkach,
Jak bede robil nowa postac w #diablo4 to ja tak nazwe xD
https://wykop.pl/wpis/72472291/plusuja-osoby-ktore-nie-maja-zadnego-tatuazu-ani-n
Bigot to osoba, która innym będzie mówiła co mają robić, bo bigot ma takie zdanie:
- bigot religijny powie Ci: masz się nie bzykać przed ślubem, bo moja religia czystość Ci nakazuje
- bigot ideologiczny powie Ci: masz wierzyć, że są 72-ie płcie, bo moje przekonania Ci nakazują
- bigot polityczny powie Ci: masz być prawdziwym Polakiem, bo moje
Rzeczywiście przesada.
Bo tatuaże